Mindfulness Workshops voor het bedrijfsleven

Centrum voor Mindfulness biedt maatwerk Workshops aan bedrijven, organisaties en instellingen. De Workshops behandelen thema’s als werkgeluk, mindful timemanagement, stressherkenning en -reductie, werk-privé balans, stoppen met piekeren, beter slapen, voeding en leefstijl, en mindful pauzeren.

Al onze Workshops dienen hetzelfde doel: de prestaties van de organisatie vergroten door het (mentale) welzijn van de medewerkers te verbeteren.

De Workshops kunnen worden gecombineerd en tevens aangepast aan jullie specifieke wensen en behoeften. Zo worden de Workshops zowel online als Incompany georganiseerd. Ook is er geen maximum aantal deelnemers.

Wil je meer weten over een specifieke Workshop? Selecteer de Workshop dan in het overzicht hieronder. Wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze accountmanager Harrie Zonneveld. Hij helpt je graag verder.

Onze Workshops


Heb je interesse in een workshop mindfulness of is je organisatie toe aan een positievere bedrijfscultuur?

Laat het ons weten en zet mindfulness in om het WerkGeluk van je medewerkers en collega’s te vergoten. Dat is onze missie en daar zijn onze workshops op geïnspireerd. We combineren mindfulness met slimme methodieken om werk efficiënter en lichter te maken, en brengen medewerkers en teams betekenis, verbondenheid, ontwikkeling en plezier.

Neem contact op met Harrie Zonneveld

"*" geeft vereiste velden aan