Doelstelling van de Workshop Mindful Pauzeren

De doelen zijn:

  • Inzicht verkrijgen in hoe pauzeren leidt tot meer productiviteit;
  • Ontwikkelen van de juiste aandacht en vaardigheden om te voelen hoe het met je is en wat je nodig hebt;
  • Inspireren, kennismaken, samen bespreken;
  • Vanuit eigen ervaringen geïnspireerd worden om zelf bewuste pauzemomenten te creëren op je werkdag;
  • Leren hoe je zelf kunt zorgen voor een balans.

Programma Workshop Mindful Pauzeren

Een workshop ‘mindful pauzeren’ is een passende mix tussen in beweging komen en ontspannen, tussen echt even pauze nemen en nieuwe kennis en inzichten opdoen. De essentie van de workshop is dat er gefundeerde en praktische oefeningen worden aangeleerd die de deelnemers meteen kunnen toepassen. Kenmerkend is de laagdrempeligheid en de nuchterheid, zonder zweverig gedoe. Onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Kennismaking met mindfulness en aandacht ontwikkelen;
  • Bewustwording van de signalen van je lichaam;
  • Even stoppen door te bewegen;
  • Praktische tips en diverse oefeningen voor op het werk.

Resultaat van de Workshop Mindful Pauzeren

Onze collega’s zijn professionals die zich kunnen identificeren met onze kernwaarden: betekenis geven, in verbinding staan, kwetsbaar opstellen, compassievol handelen en duurzaam ontwikkelen. Allen hebben een WO of HBO opleiding in de menswetenschappen en/of coaching en volgen regelmatig bij- en nascholing, intervisie en supervisie. U kunt ervan op aan dat uw medewerkers worden begeleid door deskundigen die weten wat het is om een druk werkend mens te zijn.

Ben je geïnteresseerd in een incompany of online Workshop Mindful Pauzeren?

Bel of mail ons vrijblijvend. MindfulnessFabriek heeft reeds duizenden mensen in contact gebracht met mindfulness. Onze klanten geven ons een geweldig cijfer: 9+ (onafhankelijke reviews via Kiyoh). Workshops kunnen plaatsvinden op onze eigen locaties in het land of incompany. Hiervoor is slechts een ruimte met stoelen waar tafels verplaatst kunnen worden vereist. Daarnaast is een presentatiescherm met internettoegang gewenst. Evenals koffie en thee. MindfulnessFabriek regelt de rest. Neem contact op met Harrie Zonneveld voor een snelle offerte.

"*" geeft vereiste velden aan