Inhoud van de training

Heb je een pauze nodig? Ben je klaar met “alles voor elkaar proberen te krijgen”? Neem de tijd om het contact met jezelf te herstellen, weer op te laden en andere geweldige moeders te ontmoeten.

Als moeders stappen we in een hele nieuwe wereld, zonder er echt klaar of voorbereid voor te zijn. Het ouderschap brengt je op zoveel manieren uit je comfortzone en kun je alleen maar leren door ervaring, vallen en opstaan en constant bijsturen terwijl je kinderen voor je ogen opgroeien en veranderen.

Onze kinderen hebben veel van onze zorg, energie en aandacht nodig. We verliezen daardoor makkelijker onze balans. Het leven vraagt ons constant te balanceren maar wanneer je moeder wordt is het nog uitdagender omdat je zoveel ‘ballen in de lucht’ te houden hebt. Tegelijkertijd is een goede balans nu belangrijker dan ooit want jouw welzijn ondersteunt jou maar heeft ook een significante invloed op het welzijn van je kinderen.

Programma

Om de ‘ups en downs’ van het moederschap aan te kunnen is het enorm belangrijk om aandacht te besteden aan fysieke en emotionele zorg voor jezelf. En dan gaat het niet om een dagje naar de sauna of de juiste gezichtscrème maar verbonden zijn met jezelf en handvaten krijgen om kalmte, compassie en veerkracht te vinden midden in het drukke leven van een moeder.

Kom en doe mee om een aantal waardevolle oefeningen te ontdekken die je kunnen ondersteunen op deze reis en om te genieten van een inspirerende en voedende ochtend en van de ontmoetingen met andere moeders.

In de 3 uur die we samen hebben zul je:

  • Simpele mindfulness en lichaamsbewustzijnsoefeningen leren die kalmte en ontspanning brengen.
  • Handvaten en oefeningen leren om meer energie te krijgen
  • Oefening leren om ruimte te creëren en uit onbehulpzame patronen te stappen
  • De tijd nemen om te reflecteren met anderen op de vreugde en de uitdagingen van het ouderschap
  • Andere moeders ontmoeten

Voor wie

Voor moeders die handvaten en oefeningen willen leren voor fysieke en emotionele zelfzorg

De workshop is tweetalig: Nederlands en Engels

Ervaring met mindfulness is fijn maar niet vereist. Als mindfulness nieuw voor je is, laat het even weten op het aanmeldingsformulier.

Startdata

Nieuwe data volgen binnenkort.
Aanmelden kan zodra startdata bekend is.