Mindfulnesstrainingen

Een mindfulness training volgen

8 sessies › Startdatum: 23 mei

Mindfulnesstraining vergroot het vermogen om met de aandacht meer aanwezig te zijn in het hier en nu en je volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren.

Wat is mindfulness

Alles over mindfulness

Mindfulness betekent simpelweg: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’.

Mindfulness training English Spoken

8 sessions › Start: 17th of May

Mindfulness training is an effective way to control stress and improve your quality of life. We learn to become aware of the mind’s tendency ...

Mindfulness Training Intensive

4 dagen › Startdatum: 24 november

Mindfulness Training Intensive: de kernoefeningen in vier dagen. Verrijk je leven met meer mindfulness, plezier en veerkracht.

Vervolgtrainingen mindfulness

Kalmte en concentratie

4 sessies > Start: 7 november

Ontwikkel meer kalmte en concentratie en verdiep je meditatievaardigheden. Je stabiliteit van aandacht en je lichaamsbewustzijn groeien.

Thematische Mindfulnesstrainingen

Mindfulness en somberheid

8 sessies > Start: 3 september

Voor iedereen die bij veel dingen een sombere stemming ervaart maar niet echt depressief is. In deze training leer je daarmee omgaan.

Mindfulness en angst

9 sessies > Start: 9 oktober

Een mindfulnesstraining voor iedereen die last heeft van angstgevoelens en/of paniekaanvallen en daar in het dagelijks leven door belemmerd voelt.

Mindfulness voor ouders

8 sessies > Start: 17 september

Hoe blijf je in je drukke leven als ouder goed voor jezelf zorgen? Dicht bij jezelf en dicht bij je kind. Een training met een gelijkgestemde groep

Workshops voor iedereen

Meditatieavonden

Wekelijks > Elke vrijdagavond

Gun jezelf regelmatig een meditatieavond. Ervaar de stimulans van het samen mindfulness oefenen. En doe inspiratie op voor iedere dag mindfulness. Open voor iedereen.

Compassietrainingen en -workshops

Compassietraining MBCL

8 sessies › Startdatum: 7 januari

Vriendelijkheid en mildheid, voor jezelf en anderen, kun je trainen. De MBCL is ontwikkeld als vervolgtraining om mindfulness te blijven oefenen en deze uit te breiden met de beoefening van mildheid en vriendelijkheid, vooral naar jezelf.

Compassie Jaargroep

Jaargroep › Startdatum: 24 januari
Wil jij de thema’s uit de zelfcompassietraining meer integreren in je leven? Doe dan mee deze jaargroep!

Compassietraining MSC

9 sessies › Startdatum: 5 juni

Vriendelijkheid kun je trainen. De MSC is ontwikkeld om vriendelijk en compassievol te zijn voor jezelf, vooral op moeilijke momenten.

Wat is compassie

Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. Vriendelijkheid en mildheid kun je namelijk trainen. Compassietrainingen zijn voor iedereen die kwaliteit aan zijn leven wil toevoegen.

Op het werk

Mindfulnesstraining op het werk

8 sessies > Data in overleg

Voor organisaties bieden wij de training Mindful Werken aan. Een effectieve manier om met stress en werkdruk te leren omgaan. En het opent de weg naar meer vitaliteit, focus en creativiteit.

Over mindfulness op het werk

Onze visie op mindfulness in organisaties

Mindfulness - aandachtig zijn - is een krachtige hulpbron bij het functioneren van mensen en teams op het werk.

Mindful Leiderschap training

10 sessies > Start: 30 augustus

Train je veerkracht, focus en emotionele intelligentie voor het beter omgaan met de uitdagingen van het leiderschap en beter teamwerk!

In de gezondheidszorg

3-daagse Retraite Mind You

3 dagen > Datum: 12 september

3-daagse training voor artsen.Leer wetenschappelijk onderbouwde basisprincipes en praktische tools uit de mindful zelfcompassie zodat je op een gezonde en ontspannen manier je werk kunt doen.

Mindfulness voor artsen

Intensive > Start: 16 mei

Als arts leer je in deze training zowel mindfulness voor jezelf als waar patiënten baat kunnen hebben bij mindfulness. Ook online te volgen.

Symposia en conferenties