“Ik heb de training op locatie door José als zeer prettig ervaren. Het vergt even een investering in je tijd voor een aantal weken, maar je krijgt tools mee waar je de rest van je leven je voordeel mee kunt doen in een maatschappij die alsmaar door raast. Oefenen in een kleine groep, waarin je de ruimte krijgt om te delen wat je wilt en als je dat wilt. José is begripvol, geduldig en zeer prettig als mindfulness docente.”

Lindy uit Velp op 23-4-2023

“Jacqueline is een erg fijne begeleidster. Ik heb deze cursus met plezier gevolgd en voel dat ik een groei in mezelf heb gemaakt op gebied van mindfullness. Hoewel het online vaak als een drempel wordt ervaren, wist Jacqueline met de nodige didactische werkvormen het interessant te houden. Dit deed ze met alle handigheid. Ook inhoudelijk heb ik nieuwe handvaten gekregen die ik toe kan passen. Door deze follow-up cursus zijn alle theoretische onderwerpen in elkaar gesmolten en it all make sense now! :-)”

Fauzia uit Helmond op 23-4-2023

“Goeie ervaring. Plezierig contact. Geluisterd en tips gekregen hoe ik mindfullness in mijn dagelijks leven kan gebruiken.”

Janet uit Zwolle op 17-4-2023

“Op aanraden van mijn psycholoog in het herstel van ptss en depressie ben ik gestart met de MBSR training en vervolgens de Mindclasses. Hier heb ik kennis opgedaan die ik de rest van mijn leven kan inzetten. Zoals het erkennen en omgaan met verschillende emoties, gedachtestroom, zelfwaarde en compassie. Ik kijk er met een fijn gevoel op terug en het is een verrijking voor mij geweest om de training te volgen.”

Jessica uit Nederhorst den Berg op 14-4-2023