Envelope Facebook Globe Logo Groove info circle Instagram Logo iTunes LinkedIn Vergrootglas Logo Spotify times Twitter Logo Youtube

Het Centrum voor Mindfulness wil bijdragen aan de kwaliteit van leven en werken, opvoeding, onderwijs en gezondheid door de integratie van mindfulness in alle onderdelen van de samenleving.

Dit geven we vorm door het aanbieden van trainingen, opleiding en expertise over de toepassing van mindfulness. Daarnaast zoekt het Centrum actief contact met partners voor programmatische samenwerking.

 • Missie

  Het Centrum voor Mindfulness is een professioneel, innovatief en open trainings- en expertisecentrum voor mindfulness, dat wil bijdragen aan de kwaliteit van leven en werken, opvoeding, onderwijs en gezondheid door de integratie van mindfulness in alle geledingen van de samenleving. 

  Lees onze missie
 • Route

  Het Centrum bevindt zich op vijftien minuten lopen vanaf het Centraal Station (ongeveer honderd meter achter het Paleis op de Dam). Het is vanaf het station ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (lijn 1, 2 en 5 of regiobussen, halte Dam/Raadhuisstraat). De reistijd bedraagt dan tien minuten.

  Contact en route
 • Vacature

  Bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam zoeken we een contentmanager voor het opstellen en beheren van onze online uitingen. In deze afwisselende functie krijg je te maken met alle facetten van online communicatie.

  Lees meer...