Inhoud

Het Centrum voor Mindfuness organiseert een 1 daagse bijeenkomst voor alle Mindful Zelfcompassie (MSC) trainers in Nederland. Een dag om elkaar te ontmoeten en elkaar te inspireren. Op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen vanuit het Center for Mindful Self-Compassion en ook je eigen ontwikkelingen te kunnen delen met je collega’s. Op deze dag willen we daar ruimte voor maken.

Programma

Op deze dag ga je middels verschillende werkvormen met collega’s samen aan de slag om elkaar beter te leren kennen, uitdagingen en obstakels die je tegenkomt op je gezamenlijk trainerspad gezamenlijk te onderzoeken en successen te delen. Met als doel om gezamenlijke oplossingen te bedenken voor obstakels/uitdagingen en elkaar inspireren.

In de ochtend staan we vooral stil bij het trainersvak en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Daarna volgt een gezamenlijke lunch. En in de middag praten we je bij over de nieuwe ontwikkelingen vanuit het CMSC en maken we ruimte voor een debat over hoe wij als trainers er aan kunnen bijdragen om zelfcompassie meer te laten leven bij het algemene publiek.

We willen de dag eindigen met een debat over hoe wij als zelfcompassie trainers zelfcompassie in de Nederlandse samenleving meer op de agenda kunnen krijgen zodat het begrip zelfcompassie meer gaat leven onder het algemene publiek.

Voor wie

Voor iedereen die de MSC Opleiding (Teacher Training) heeft gedaan.

Startdata

Nieuwe data volgen binnenkort.
Aanmelden kan zodra startdata bekend is.