Ankara

 • Sabri Hergüner

  Sabri Hergüner

  Mindfulness­trainer

  Sabri Hergüner

  I am an Associate Professor of Child and Adolescent Psychiatry with a 20-year experience in the field. Certified therapist on CBT, EMDR, Play therapy and Social Skills Training. I extensively work on autism and attention deficit hyperactivity disorder. Having received mindfulness teacher trainings from USA, Netherlands, and Turkey; I gave group mindfulness trainings to children and teens for more than 5 years.

   

Dublin

 • Denise Coleman

  Denise Coleman

  Mindfulness­trainer

  Denise Coleman

  For the past 25 years, I have worked as a holistic therapist. I am a parent of a child with ADHD and PTSD, this was the catalyst for me to train as a mindfulness teacher.  I trained at University College Dublin, receiving a MSc. in Mindfulness Based Interventions.  I have expanded my training to include Advanced Trauma Sensitive Mindfulness training, Finding Peace in a Frantic World, Mindfulness in Schools and the Mymind mindfulness Program.  I teach mindfulness to adults and children, deliver the Mymind program to children and youth with ADHD and ASD and offer weekly mindfulness support to parents.

Flevoland

 • Laura Mastenbroek

  Laura Mastenbroek

  Mindfulness­trainer

  Laura Mastenbroek

  Al langere tijd ben ik bezig met Mindfulness., door met regelmaat te mediteren en af en toe een retraite. Mijn dank was groot om deze interesse te kunnen verbreden naar mijn werkveld; ik ben Orthopedagoog Generalist en in opleiding tot systeemtherapeute. Momenteel werk ik bij MoleMann in Almere, een instelling voor volwassen en jeugd ggz, waar we het gedrag van iemand zien in de (bredere) context waarbinnen iemand zich beweegt. De behandelingen zijn dan ook gericht op de dynamiek binnen een gezinssysteem en het herstellen van beschadigde verbindingen. Dit wordt ook wel systeemtherapie genoemd. Binnen MoleMann geef ik samen met een collega de groep ACT (Acceptance and Commitment Therapie) voor volwassenen, waar mindfulness een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Gelderland

 • Annejet van der Laan

  Annejet van der Laan

  Mindfulness­trainer

  Annejet van der Laan

  Het voelt als een cadeautje dat mindfulness op mijn pad is gekomen. Bewust zijn, gewaar zijn van wat er nu is. Op dit moment. Zonder oordeel. In de MYmind training heb ik ervaren wat de kracht is van deze aandachttraining op kinderen en jongeren met aandachtsproblemen en op hun ouders. Dat zij voelen dat het OK is wat ze voelen, dat hun aandacht kan groeien, de reactiviteit kan afnemen en dat ze mogen zijn wie ze zijn. In mijn werk als orthopedagoog generalist bij Praktijk Zij aan Zij bied ik met veel plezier en voldoening mindfulness aan kinderen, jongeren en hun ouders (locatie Doetinchem en Zevenaar).

 • Marion Baars

  Marion Baars

  Mindfulness­trainer

  Marion Baars

  Als mens maak ik graag contact met de uniciteit van mensen. Mijn passie ligt in transsylvaanse muziek en dans, en in het bewandelen van bergen. Uniciteit is ook het uitganspunt in mijn werk met ouders en kinderen. Ieder mens draagt zijn eigen kroon. Van niemand mag de kroon van het hoofd gehaald worden. Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk als orthopedagoog Generalist.

Geneva

 • Sandra Stuhr

  Sandra Stuhr

  Mindfulness­trainer

  Sandra Stuhr

  I am a paediatric occupational therapist working with children, teenagers and their families to support them in the development of skills needed to thrive in school, play and relationships. I discovered Mindfulness on my yoga journey. Learning to connect to yourself, experiencing inner security enables connection to the self and the others. We encounter satisfaction, confidence, self-esteem, and a general sense of well-being.

Hong-Kong

 • Hoi Chun Lok

  Hoi Chun Lok

  Hoi Chun Lok

  Mr. Lok is a mindfulness teacher for children, adolescents, and adults. Having received mindfulness teacher training in the UK, the Netherlands, and the US, he has extensive experience in teaching mindfulness in various settings, including but not limited to mainstream and special schools, social welfare and rehabilitation services, community mental health services, and clinical psychological services in hospitals.

Limburg

 • Marlies Verhees - van Soest

  Marlies Verhees - van Soest

  Mindfulness­trainer

  Marlies Verhees - van Soest

  Mijn naam is Marlies Verhees en ik werk als GZ-psycholoog in Noord- en Midden Limburg. In 2016 heb ik via mijn werkgever de opleidingen Mindful Ouderschap en MyMind gevolgd. Dit vind ik een enorme verrijking in mijn werk met kinderen, jongeren en hun ouders. Maar ook voor mij als persoon. Naast de groepen gebruik ik veel Mindfulness in mijn individuele trajecten met jongeren.

Noord-Brabant

 • Willemijn van den Houten

  Willemijn van den Houten

  Mindfulness­trainer

  Willemijn van den Houten

  Mijn naam is Willemijn van den Houten. Ik ben mindfulness­trainer op locatie en in mijn eigen praktijk in Den Bosch. Dit combineer ik met mijn werk als freelancer in het onderwijs. De affiniteit die ik heb voor het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling heb ik kunnen combineren met mijn passie voor mindfulness.

  Dankzij mindfulness leerde ik op een andere manier naar mijzelf kijken. Ik kreeg inzicht in patronen en automatische gedachten en werd mij meer bewust van mijn reacties op ervaringen. Ik leerde mindful omgaan met het moment van nu, in het alledaagse leven. Mindfulness heeft mij meer rust, focus en tevredenheid gebracht.

  Ik ben (bij het CVM) opgeleid tot mindfulness­trainer voor kinderen, jongeren en volwassenen en gespecialiseerd in Special Educational Needs (Master SEN). Daarnaast studeerde ik opleidingskunde aan de universiteit van Leiden.

Noord-Holland

 • Carlijn van Es

  Carlijn van Es

  Mindfulness­trainer

  Carlijn van Es

  Mijn naam is Carlijn van Es, klinisch ontwikkelingspsycholoog en promovenda. Ik ben in 2016 gestart met het volgen van verschillende trainersopleidingen bij UvA Minds You. Ook heb ik bij UvA Minds als mindfulness trainer gewerkt, met name met ouders en hun kinderen en baby’s. In mijn huidige werk, waar ik met name werk met vluchtelingenkinderen, -jongeren en – gezinnen, pas ik mijn mindfulness kennis en ervaring nog regelmatig toe.

 • Danielle Hartendorp

  Danielle Hartendorp

  Mindfulness­trainer

  Danielle Hartendorp

  Mijn naam is Danielle Hartendorp en ik ben werkzaam als GZ-psycholoog vanuit Psygro (SGGZ K&J) voor Jeugdteam Oostzaan-Wormerland. Mijn specialismen zijn traumabehandeling (EMDR), cognitieve (oplossingsgerichte) gedragstherapie en sinds ruim een jaar verdiep ik me in Mindfulness. Ook doe ik veel diagnostiek en ben ik KIES coach voor kinderen in echtscheidingssituaties. Naast de basisopleiding ACT heb ik voorjaar 2020 met veel plezier mijn opleiding gehad bij Susan Bögels en ik verheug me er erg op om als trainer aan de slag te gaan voor kinderen met speciale behoeftes.

 • Eefje Kerstens

  Eefje Kerstens

  Mindfulness­trainer

  Eefje Kerstens

  Als gezinscoach bij FamilySupporters zet ik de MYmind- en Mindful Parenting-trajecten in om gezinnen een ademruimte te helpen nemen en (nog) meer van elkaar te kunnen genieten. In het voortgezet onderwijs heb ik als .b trainer pubers kennis laten maken met wat mindfulness hen kan bieden. Verder ben ik video-hometrainer wat net als mindfulness ouders helpt om vanuit rust met een beginnersgeest naar hun gezin te kijken en zo opnieuw vrolijk te worden van hun gezin.

  Ik woon met mijn zoontje, vriend, hond en kat in Amsterdam en geniet erg van dit gezelschap!

 • Eefje Zandstra

  Eefje Zandstra

  Mindfulness­trainer

  Eefje Zandstra

  Kinder- en jeugdpsycholoog NIP i.o., EMDR practioner i.o.

 • Geraldine de Visser

  Geraldine de Visser

  MYmind-trainer

  Geraldine de Visser

  Mijn naam is Geraldine de Visser en ik werk als trainer bij MEE, een organisatie voor mensen met een beperking.
  Ik wil graag Mindfulness toegankelijk maken voor iedereen, zodat iedereen de kracht ervan kan ervaren. Bijvoorbeeld voor volwassen/kinderen die laag- of juist hoogbegaafd zijn. Ik geef vol enthousiasme mindfulness­trainingen op maat aan uiteenlopende groepen (autisme, niet-aangeboren hersenletsel, LVB, fysieke beperkingen). De MyMind opleiding heeft mij handvatten geboden in het toegankelijk maken van trainingen voor kinderen/volwassenen met aandachtsproblemen. Dit pas ik toe in mijn werk. Zo kunnen veel mensen kennismaken met Mindfulness en de meerwaarde ervan ervaren in het dagelijks leven.
 • Kina Smit

  Kina Smit

  Kina Smit

  Kinderen en jongeren blijven me verrassen. Van de speelse onbevangenheid en nieuwsgierigheid van kinderen en de stoere kwetsbaarheid van jongeren krijg ik nooit genoeg!

  Mijn passie is met aandacht en een open blik kijken naar lastig gedrag en aan te sluiten bij wat wel goed gaat en van daaruit te werken aan verandering. Uiteindelijk ligt de kracht tot verbetering en verandering in iedereen zelf. Vanuit praktijk Kina help ik kinderen en jongeren hun eigen mogelijkheden te (her)ontdekken. Ik bied een veilige plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en kunnen oefenen met wat moeilijk gaat op een speelse en sportieve manier.

  In 2004 ben ik als orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heb ik tot 2014 als orthopedagoog gewerkt in de Jeugd- en Opvoedhulp en bij verschillende GGZ instellingen.

 • Richard Koster

  Richard Koster

  Mindfulness­trainer

  Richard Koster

  Hallo ik ben Richard Koster. Ik heb een praktijk in psychosociale hulpverlening en heb veel ervaring in het behandelen van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen met een al dan niet complex (psychiatrisch) probleem. Door goed te luisteren en het bieden van praktische “tools” wil ik mijn cliënten positief ondersteunen zodat ze weer zelfstandig verder kunnen. Ik ben gecertificeerd Mindful Ouderschap en Mymind Kids­trainer en begeleidt met regelmaat groepen ouders en kinderen op het gebied van Mindfulness. Deelnemers zijn enthousiast over de training omdat mindfulness heel breed aansluit bij hun hulpvragen. Als trainer is het telkens mooi om te zien hoe de ouders en de kinderen tot blijvende inzichten komen.

 • Stéphanie Laatst

  Stéphanie Laatst

  Mindfulness­trainer

  Stéphanie Laatst

  Ik ben werkzaam als Schoolmaatschappelijk werker op verschillende basisscholen. Ik adviseer scholen, ondersteun ouders en begeleid kinderen, op het gebied van welzijn, sociaal-emotionele ontwikkeling en de thuissituatie. Ik wil mijn persoonlijke interesse voor mindfulness en yoga meer in mijn huidige baan integreren. Daarom heb ik gekozen voor een opleiding Mindfulness Trainer. Ik heb eerst de basisopleiding afgerond en vervolgens de MYmind opleiding. Ik gun het gezinnen kennis te laten maken met mindfulness en de voordelen die zij hieruit kunnen ervaren.

Overijssel

 • Ilona Heuver

  Ilona Heuver

  Mindfulness­trainer

  Ilona Heuver

  Sinds 2006 ben ik werkzaam binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Hier ben ik in aanraking gekomen met mindfulness door de MyMind opleiding tot mindfulness­trainer kind en jongere met autisme en/of adhd en mindful opvoeden voor hun ouders. De basistraining heeft mij als mens zóveel gebracht dat ik deze training ook graag wilde delen buiten mijn werkveld. Sinds 2019 ben ik gecertificeerd trainer categorie 1.

  Naast mijn baan als behandelaar in de klas bied ik verschillende mindfulness­trainingen mét een dosis Twentse nuchterheid aan vanuit mijn eigen praktijk GewoonZijn (www.mindfulnesstwenterand) in Vriezenveen. De MBSR training met elementen uit de MBCT, compassietraining (MBCL), mindful opvoeden en mindful zwanger en bevallen behoren ook tot mijn aanbod. Mindfulness is voor mij iets gewoons, maar door zijn eenvoud juist ook erg bijzonder!

 • Ingeborg Zweers-Meester

  Ingeborg Zweers-Meester

  Mindfulness­trainer

  Ingeborg Zweers-Meester

  Ik werk als Kinder- en Jeugdpsychotherapeut in een vrijgevestigde GGZ praktijk in Dalfsen. Ik zie daar ouders en kinderen/jongeren die op een of andere wijze vastlopen. Samen op zoek naar mogelijke oorzaken maar vooral ook richten op wat iemand nodig heeft om de ontwikkeling weer op gang te brengen staan centraal. Mindful parenting
  past heel goed in mijn werkhouding, zowel in reguliere psychotherapeutische behandelingen als ook in de  geprotocolleerde training.

  Het is een hele klus om je staande te houden in een samenleving die hoge eisen stelt en waar mensen geregeld
  veel tijdsdruk ervaren. Stilstaan bij wat er is vinden veel mensen een opgave. Samen oefenen, leren verdragen van onplezierige ervaringen, zorgen voor jezelf en elkaar en ook genieten van mooie momenten is een uitdaging. Maar zeker een mooie uitdaging.

 • René Blom

  René Blom

  Mindfulness­trainer

  René Blom

  Mijn naam is René Blom en ik ben opgeleid als psychomotorisch therapeut. Psychomotorische therapie (PMT) is een ervaringsgerichte manier van werken. Ook heb ik opleidingen gevolgd in mindfulness, systemisch werken, Rots & Water en Brainblocks.

  Ik ben vriendelijk en nieuwsgierig, stel me gelijkwaardig op, bied veiligheid, nodig uit om kritisch te zijn, zelf na te denken wat helpt, ik heb je je kracht te voelen, geef leerervaringen, confronteer als dat nodig is, oefen samen met jouw nieuw gedrag en zoek steeds naar wat werkt voor jou. Ik zal altijd dat wat er geleerd wordt in de sessies uit breiden naar andere plekken. In overleg betrekken we de mensen die voor jou belangrijk zijn als je dat wilt zoals je gezin, familie, partner, werk / school.

Utrecht

 • Eva Bakker

  Eva Bakker

  Mindfulness­trainer

  Eva Bakker

  Mijn naam is Eva Bakker en ik ben binnen mijn eigen praktijk werkzaam als orthopedagoog en coach (ACT/mindfulness). Naast een goed opgeleide professional ben ik ervaringsdeskundige en werk ik veel vanuit eigen ervaring. Ik put in mijn werk enorm veel inspiratie uit het beoefenen van yoga en mindfulness. Het gewaarworden en opmerken aan alles wat er komt en gaat in jou vind ik een krachtige manier om terug te gaan naar jezelf. Wanneer je in contact staat met jezelf ben je beter in staat bent om te voelen hoe het echt met je is en ook wat je nodig hebt.

 • Peter Prommel

  Peter Prommel

  Mindfulness­trainer

  Peter Prommel

  Na een lange en intense tijd bij het Radio Kamerorkest, het Nederlands Blazersensemble en diverse conservatoria, is mindfulness de belangrijkste pijler geworden in deze fase van mijn werk en leven: 'in het moment en gefocust zijn' zijn kwaliteiten die zich naar alle richtingen in mijn dagelijks leven uitbreiden.

  Mijn opleiding tot mindfulness­-, compassie-, en MYmind trainer volgde ik bij het CvM Amsterdam. De Mindfulness at the Workplace bij SeeTrue, de Mindfulness for Live in Oxford en Breathworks in Manchester. Zelfstudie via 30NOW.

  Graag deel ik mijn ervaring d.m.v. "Mindful Practice" voor musici, o.a. bij diverse Europese conservatoria en als online cursus. Als hoofd van de afdeling slagwerk aan Detmold University of Music kon ik  "Mindful Practice" een belangrijk onderdeel maken van de dagelijkse praktijk van de opleiding. Daarmee blijven studenten beter in balans tussen de extreme competitieve uitdagingen enerzijds en zelfzorg en rust anderzijds. De MBCL van Koster en van den Brink en ook de Breathworks methodiek zijn zeer behulpzaam gebleken voor muziekstudenten en heeft verregaande positieve gevolgen gehad voor het verloop van hun studie, zo bleek na de introductie van "Mindful Practice" aan diverse conservatoria.

  Daarnaast geef ik mindfulness and compassie ­trainingen in Vreeland en in Splendor.

Zuid-Holland

 • Marinda van de Ketterij

  Marinda van de Ketterij

  Mindfulness­trainer

  Marinda van de Ketterij

  Enthousiast en gedreven, zo sta ik in het leven. Liefdevol en vriendelijk voor eenieder want ik help graag anderen. Ik woon in Bergschenhoek met mijn vriend, 2 dochters en hond en heb daar mijn eigen praktijk. In het dagelijks werkleven onderzoek ik kinderen op sociaal emotioneel gebied/ intelligentie en begeleid ik kinderen met gedragsproblemen in het onderwijs. Ook geef ik met veel plezier yoga en mindfulness aan alle doelgroepen.

belgie

 • Chantal Dujardin

  Chantal Dujardin

  Mindfulness­trainer

  Chantal Dujardin

  Werkzaam is een multidisciplinaire praktijk Acacia te Keerbergen en Rotselaar

  Ons team biedt zowel begeleiding voor kinderen als volwassenen:

  • Systeemgerichte psychomotoriek voor kinderen
  • Mymind voor kinderen met executieve functieproblemen, ADHD, autisme, gedragsproblemen - en hun ouders
  • Voedingsadvies, voedingssupplementen, voetreflexologie, Bachbloesems
  • Integratieve psychotherapie

Geen locatie

 • Julia Robles

  Julia Robles

  Mindfulness Trainer

  Julia Robles

  Psychologist specialized in child development, she has a long history in working with people with autism or other developmental disorders and their families. She is a certified health and educational psychologist. She is the founder of HoDARI, a project to support families of people with ASD and other developmental conditions. Mymind teacher (Mindfulness for children and young people with ASD and ADHD and their families).

  Psicóloga y máster en Metodología de las Ciencias del Comportamiento y la Salud por la Universidad Autónoma de Madrid. Acreditada como psicóloga sanitaria y educativa. Especialista en desarrollo infantil, con larga trayectoria en el trabajo con personas con autismo u otras alteraciones del desarrollo y sus familias. Fundadora de HoDARI, proyecto de acompañamiento a familias de personas con TEA y otras condiciones del desarrollo. Profesora de Mymind (Mindfulness para niños, niñas y jóvenes con TEA y TDAH y sus familias).