2021

 • Geraldine de Visser

  Geraldine de Visser

  MYmind-trainer

  Geraldine de Visser

  Mijn naam is Geraldine de Visser en ik werk als trainer bij MEE, een organisatie voor mensen met een beperking.
  Ik wil graag Mindfulness toegankelijk maken voor iedereen, zodat iedereen de kracht ervan kan ervaren. Bijvoorbeeld voor volwassen/kinderen die laag- of juist hoogbegaafd zijn. Ik geef vol enthousiasme mindfulness­trainingen op maat aan uiteenlopende groepen (autisme, niet-aangeboren hersenletsel, LVB, fysieke beperkingen). De MyMind opleiding heeft mij handvatten geboden in het toegankelijk maken van trainingen voor kinderen/volwassenen met aandachtsproblemen. Dit pas ik toe in mijn werk. Zo kunnen veel mensen kennismaken met Mindfulness en de meerwaarde ervan ervaren in het dagelijks leven.

2020

 • Annejet van der Laan

  Annejet van der Laan

  Mindfulness­trainer

  Annejet van der Laan

  Het voelt als een cadeautje dat mindfulness op mijn pad is gekomen. Bewust zijn, gewaar zijn van wat er nu is. Op dit moment. Zonder oordeel. In de MYmind training heb ik ervaren wat de kracht is van deze aandachttraining op kinderen en jongeren met aandachtsproblemen en op hun ouders. Dat zij voelen dat het OK is wat ze voelen, dat hun aandacht kan groeien, de reactiviteit kan afnemen en dat ze mogen zijn wie ze zijn. In mijn werk als orthopedagoog generalist bij Praktijk Zij aan Zij bied ik met veel plezier en voldoening mindfulness aan kinderen, jongeren en hun ouders (locatie Doetinchem en Zevenaar).

 • Danielle Hartendorp

  Danielle Hartendorp

  Mindfulness­trainer

  Danielle Hartendorp

  Mijn naam is Danielle Hartendorp en ik ben werkzaam als GZ-psycholoog vanuit Psygro (SGGZ K&J) voor Jeugdteam Oostzaan-Wormerland. Mijn specialismen zijn traumabehandeling (EMDR), cognitieve (oplossingsgerichte) gedragstherapie en sinds ruim een jaar verdiep ik me in Mindfulness. Ook doe ik veel diagnostiek en ben ik KIES coach voor kinderen in echtscheidingssituaties. Naast de basisopleiding ACT heb ik voorjaar 2020 met veel plezier mijn opleiding gehad bij Susan Bögels en ik verheug me er erg op om als trainer aan de slag te gaan voor kinderen met speciale behoeftes.

 • Eefje Zandstra

  Eefje Zandstra

  Mindfulness­trainer

  Eefje Zandstra

  Kinder- en jeugdpsycholoog NIP i.o., EMDR practioner i.o.

 • Eva Bakker

  Eva Bakker

  Mindfulness­trainer

  Eva Bakker

  Mijn naam is Eva Bakker en ik ben binnen mijn eigen praktijk werkzaam als orthopedagoog en coach (ACT/mindfulness). Naast een goed opgeleide professional ben ik ervaringsdeskundige en werk ik veel vanuit eigen ervaring. Ik put in mijn werk enorm veel inspiratie uit het beoefenen van yoga en mindfulness. Het gewaarworden en opmerken aan alles wat er komt en gaat in jou vind ik een krachtige manier om terug te gaan naar jezelf. Wanneer je in contact staat met jezelf ben je beter in staat bent om te voelen hoe het echt met je is en ook wat je nodig hebt.

 • Marinda van de Ketterij

  Marinda van de Ketterij

  Mindfulness­trainer

  Marinda van de Ketterij

  Enthousiast en gedreven, zo sta ik in het leven. Liefdevol en vriendelijk voor eenieder want ik help graag anderen. Ik woon in Bergschenhoek met mijn vriend, 2 dochters en hond en heb daar mijn eigen praktijk. In het dagelijks werkleven onderzoek ik kinderen op sociaal emotioneel gebied/ intelligentie en begeleid ik kinderen met gedragsproblemen in het onderwijs. Ook geef ik met veel plezier yoga en mindfulness aan alle doelgroepen.

 • Richard Koster

  Richard Koster

  Mindfulness­trainer

  Richard Koster

  Hallo ik ben Richard Koster. Ik heb een praktijk in psychosociale hulpverlening en heb veel ervaring in het behandelen van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen met een al dan niet complex (psychiatrisch) probleem. Door goed te luisteren en het bieden van praktische “tools” wil ik mijn cliënten positief ondersteunen zodat ze weer zelfstandig verder kunnen. Ik ben gecertificeerd Mindful Ouderschap en Mymind Kids­trainer en begeleidt met regelmaat groepen ouders en kinderen op het gebied van Mindfulness. Deelnemers zijn enthousiast over de training omdat mindfulness heel breed aansluit bij hun hulpvragen. Als trainer is het telkens mooi om te zien hoe de ouders en de kinderen tot blijvende inzichten komen.

 • Stéphanie Laatst

  Stéphanie Laatst

  Mindfulness­trainer

  Stéphanie Laatst

  Ik ben werkzaam als Schoolmaatschappelijk werker op verschillende basisscholen. Ik adviseer scholen, ondersteun ouders en begeleid kinderen, op het gebied van welzijn, sociaal-emotionele ontwikkeling en de thuissituatie. Ik wil mijn persoonlijke interesse voor mindfulness en yoga meer in mijn huidige baan integreren. Daarom heb ik gekozen voor een opleiding Mindfulness Trainer. Ik heb eerst de basisopleiding afgerond en vervolgens de MYmind opleiding. Ik gun het gezinnen kennis te laten maken met mindfulness en de voordelen die zij hieruit kunnen ervaren.

2019

 • Chantal Dujardin

  Chantal Dujardin

  Mindfulness­trainer

  Chantal Dujardin

  Werkzaam is een multidisciplinaire praktijk Acacia te Keerbergen en Rotselaar

  Ons team biedt zowel begeleiding voor kinderen als volwassenen:

  • Systeemgerichte psychomotoriek voor kinderen
  • Mymind voor kinderen met executieve functieproblemen, ADHD, autisme, gedragsproblemen - en hun ouders
  • Voedingsadvies, voedingssupplementen, voetreflexologie, Bachbloesems
  • Integratieve psychotherapie
 • Ingeborg Zweers-Meester

  Ingeborg Zweers-Meester

  Mindfulness­trainer

  Ingeborg Zweers-Meester

  Ik werk als Kinder- en Jeugdpsychotherapeut in een vrijgevestigde GGZ praktijk in Dalfsen. Ik zie daar ouders en kinderen/jongeren die op een of andere wijze vastlopen. Samen op zoek naar mogelijke oorzaken maar vooral ook richten op wat iemand nodig heeft om de ontwikkeling weer op gang te brengen staan centraal. Mindful parenting
  past heel goed in mijn werkhouding, zowel in reguliere psychotherapeutische behandelingen als ook in de  geprotocolleerde training.

  Het is een hele klus om je staande te houden in een samenleving die hoge eisen stelt en waar mensen geregeld
  veel tijdsdruk ervaren. Stilstaan bij wat er is vinden veel mensen een opgave. Samen oefenen, leren verdragen van onplezierige ervaringen, zorgen voor jezelf en elkaar en ook genieten van mooie momenten is een uitdaging. Maar zeker een mooie uitdaging.

2017

 • Kina Smit

  Kina Smit

  Kina Smit

  Kinderen en jongeren blijven me verrassen. Van de speelse onbevangenheid en nieuwsgierigheid van kinderen en de stoere kwetsbaarheid van jongeren krijg ik nooit genoeg!

  Mijn passie is met aandacht en een open blik kijken naar lastig gedrag en aan te sluiten bij wat wel goed gaat en van daaruit te werken aan verandering. Uiteindelijk ligt de kracht tot verbetering en verandering in iedereen zelf. Vanuit praktijk Kina help ik kinderen en jongeren hun eigen mogelijkheden te (her)ontdekken. Ik bied een veilige plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en kunnen oefenen met wat moeilijk gaat op een speelse en sportieve manier.

  In 2004 ben ik als orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heb ik tot 2014 als orthopedagoog gewerkt in de Jeugd- en Opvoedhulp en bij verschillende GGZ instellingen.

2016

 • Carlijn van Es

  Carlijn van Es

  Mindfulness­trainer

  Carlijn van Es

  Mijn naam is Carlijn van Es, klinisch ontwikkelingspsycholoog en promovenda. Ik ben in 2016 gestart met het volgen van verschillende trainersopleidingen bij UvA Minds You. Ook heb ik bij UvA Minds als mindfulness trainer gewerkt, met name met ouders en hun kinderen en baby’s. In mijn huidige werk, waar ik met name werk met vluchtelingenkinderen, -jongeren en – gezinnen, pas ik mijn mindfulness kennis en ervaring nog regelmatig toe.

 • Laura Mastenbroek

  Laura Mastenbroek

  Mindfulness­trainer

  Laura Mastenbroek

  Al langere tijd ben ik bezig met Mindfulness., door met regelmaat te mediteren en af en toe een retraite. Mijn dank was groot om deze interesse te kunnen verbreden naar mijn werkveld; ik ben Orthopedagoog Generalist en in opleiding tot systeemtherapeute. Momenteel werk ik bij MoleMann in Almere, een instelling voor volwassen en jeugd ggz, waar we het gedrag van iemand zien in de (bredere) context waarbinnen iemand zich beweegt. De behandelingen zijn dan ook gericht op de dynamiek binnen een gezinssysteem en het herstellen van beschadigde verbindingen. Dit wordt ook wel systeemtherapie genoemd. Binnen MoleMann geef ik samen met een collega de groep ACT (Acceptance and Commitment Therapie) voor volwassenen, waar mindfulness een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

 • Marlies Verhees - van Soest

  Marlies Verhees - van Soest

  Mindfulness­trainer

  Marlies Verhees - van Soest

  Mijn naam is Marlies Verhees en ik werk als GZ-psycholoog in Noord- en Midden Limburg. In 2016 heb ik via mijn werkgever de opleidingen Mindful Ouderschap en MyMind gevolgd. Dit vind ik een enorme verrijking in mijn werk met kinderen, jongeren en hun ouders. Maar ook voor mij als persoon. Naast de groepen gebruik ik veel Mindfulness in mijn individuele trajecten met jongeren.

2015

 • Ilona Heuver

  Ilona Heuver

  Mindfulness­trainer

  Ilona Heuver

  Sinds 2006 ben ik werkzaam binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Hier ben ik in aanraking gekomen met mindfulness door de opleiding tot mindfulness­trainer kind en jongere met autisme en/of adhd en mindful opvoeden voor hun ouders. De basistraining heeft mij als mens zoveel gebracht dat ik deze training graag wilde delen. Sinds 2019 ben ik zelf gecertificeerd trainer categorie 1.

  Naast mijn baan als behandelaar in de klas bied ik o.a. de MBSR training met elementen uit de MBCT én een dosis Twentse nuchterheid aan vanuit mijn eigen praktijk in Vriezenveen. Mindfulness is voor mij iets gewoons, maar door zijn eenvoud juist ook erg bijzonder!

2012

 • René Blom

  René Blom

  Mindfulness­trainer

  René Blom

  Mijn naam is René Blom en ik ben opgeleid als psychomotorisch therapeut. Psychomotorische therapie (PMT) is een ervaringsgerichte manier van werken. Ook heb ik opleidingen gevolgd in mindfulness, systemisch werken, Rots & Water en Brainblocks.

  Ik ben vriendelijk en nieuwsgierig, stel me gelijkwaardig op, bied veiligheid, nodig uit om kritisch te zijn, zelf na te denken wat helpt, ik heb je je kracht te voelen, geef leerervaringen, confronteer als dat nodig is, oefen samen met jouw nieuw gedrag en zoek steeds naar wat werkt voor jou. Ik zal altijd dat wat er geleerd wordt in de sessies uit breiden naar andere plekken. In overleg betrekken we de mensen die voor jou belangrijk zijn als je dat wilt zoals je gezin, familie, partner, werk / school.