2018

 • Sasja Duijff

  Sasja Duijff

  Mindfulness­trainer

  Sasja Duijff

  Sasja is gepromoveerd GZ-psycholoog, Infant Mental Health specialist en VMBN categorie 1 gecertificeerd Mindfulness­trainer. Na 15 jaar werken in een academisch ziekenhuis is zij sinds 2018 ZZP-er, waarbij zij zich richt op het ondersteunen van ouders in hun ouderschap (van prenataal tot puber). Tevens werkt ze met (jong)volwassenen in het (her)vinden van de balans tussen studie/werk/leven. Trainingen: Mindful met je Baby & Peuter/ Mindful Parenting/ MBSR/ MBCT. ‘Mindfulness gaat voor mij over vertragen, verbinden, kijken naar jezelf en de ander vanuit open nieuwsgierigheid, kwetsbaar durven zijn en leren je eigen grenzen te herkennen en aangeven’.

2017

 • Natanja Leest

  Natanja Leest

  Mindfulness­trainer

  Natanja Leest

  Ik werk in de S-GGZ als IMH-behandelaar. Mijn hart ligt bij het versterken van de relatie tussen het (zeer) jonge kind en zijn/haar ouders. Sinds 2016 ben ik gecertificeerd mindfulness­trainer. Vervolgens ben ik door Eva Potharst opgeleid om mindfulness training te integreren in mijn IMH-werk, door de training aan ouders en hun baby. Ik vind het elke keer bijzonder om te zien hoe mindfulness veel ouders helpt om aandachtiger naar zichzelf en hun kind te kijken. Het opnieuw beginnen, met een frisse blik, met mildheid, dat gun ik alle ouders in hun relatie met hun kind, van welke leeftijd ook.

2016

 • Carlijn van Es

  Carlijn van Es

  Mindfulness­trainer

  Carlijn van Es

  Mijn naam is Carlijn van Es, klinisch ontwikkelingspsycholoog en promovenda. Ik ben in 2016 gestart met het volgen van verschillende trainersopleidingen bij UvA Minds You. Ook heb ik bij UvA Minds als mindfulness trainer gewerkt, met name met ouders en hun kinderen en baby’s. In mijn huidige werk, waar ik met name werk met vluchtelingenkinderen, -jongeren en – gezinnen, pas ik mijn mindfulness kennis en ervaring nog regelmatig toe.

 • Elisabeth de Zeeuw - van der Heide

  Elisabeth de Zeeuw - van der Heide

  Mindfulness­trainer

  Elisabeth de Zeeuw - van der Heide

  Als GZ-psycholoog, systeemtherapeut en aankomend Infant Mental Health-specialist werk ik bij Nuhoff Psychotherapie. Mijn specialisatie is gezinnen met jonge kinderen (0-12 jaar). Ik werk vanuit de overtuiging dat je als ouder/verzorger met een kalm brein veel beter in staat bent je kind/baby echt te zien en aan te voelen wat het van je nodig heeft. Het zo veel mogelijk verminderen van stress is daarom voorwaarde om tot verandering te komen. Ik ben Mindful Parenting Trainer met als specialisatie Mindful met je Baby. Ik geef momenteel geen groepen maar gebruik de kennis en oefeningen in mijn werk met ouders en kinderen. Ben je geïnteresseerd geraakt, zie dan ook: Nuhoff-psychotherapie.nl.

 • Jantine Peters

  Jantine Peters

  Mindfulness­trainer

  Jantine Peters

  Ik ben sinds 1985 werkzaam als (ortho)pedagoog, trainer en coach, werkzaam in de kinderopvang en met ouders, gespecialiseerd in het jonge kind. Sinds 2015 ben ik ook actief als mindfulness-trainer. Met de training ‘Mindful met je baby’ kan ik beide aspecten mooi combineren. Ik beheer samen met mijn man een natuurboerderij in het buitengebied van het dorpje Hall (bij Zutphen). Vanuit een tot meditatie- en cursusruimte verbouwede kalverstal bied ik diverse activiteiten aan. Ik vind het een enorme verrijking van min leven dat ik de beoefening van mindfulness en compassie aan anderen door kan geven. Dat stemt me heel dankbaar.

 • Kina Smit

  Kina Smit

  Kina Smit

  Kinderen en jongeren blijven me verrassen. Van de speelse onbevangenheid en nieuwsgierigheid van kinderen en de stoere kwetsbaarheid van jongeren krijg ik nooit genoeg!

  Mijn passie is met aandacht en een open blik kijken naar lastig gedrag en aan te sluiten bij wat wel goed gaat en van daaruit te werken aan verandering. Uiteindelijk ligt de kracht tot verbetering en verandering in iedereen zelf. Vanuit praktijk Kina help ik kinderen en jongeren hun eigen mogelijkheden te (her)ontdekken. Ik bied een veilige plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en kunnen oefenen met wat moeilijk gaat op een speelse en sportieve manier.

  In 2004 ben ik als orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heb ik tot 2014 als orthopedagoog gewerkt in de Jeugd- en Opvoedhulp en bij verschillende GGZ instellingen.