Opleidingen voor professionals

Tegen het einde van dit jaar vind je op deze plek een overzicht van onze opleidingen voor mindfulness trainers, coaches, therapeuten en andere professionals. Alle opleidingen van Centrum voor Mindfulness zijn met het STAP-budget te volgen, hetgeen voor jou betekent dat je de meeste van onze opleidingen geheel gratis kunt volgen en voor enkele andere opleidingen €1.000 subsidie krijgt. Wij houden je graag op de hoogte van het aanbod opleidingen voor mindfulness trainers en professionals.

Opleidingen door professionals

Ben je zelf opleider en is je vakgebied mindfulness of heeft je vakgebied raakvlakken met mindfulness? Heb je als professional de ambitie om een opleiding te verzorgen bij Centrum voor Mindfulness? Heb je eerder voor CVM een opleiding verzorgd? Ben je werkzaam in een (eigen) opleidingsinstituut en wil je samenwerken met CVM? Neem dan contact met ons op.

Nascholing voor mindfulness trainers

Vanaf 2023 is het noodzakelijk dat mindfulness trainers met registratie bij VMBN zichzelf nascholen voor het Mindfulnessregister. Centrum voor Mindfulness biedt vanaf eind dit jaar een serie opeenvolgende masterclasses die je geheel gratis kunt volgen met je STAP-budget. Zo hou je eenvoudig je registratie op peil en verdiep je je mindfulness kennis en vaardigheden op een organische manier. Wij houden je graag op de hoogte van het aanbod nascholing voor mindfulness trainers.

Bekijk het naschonlingsaanbod