Een hoofdrol voor menselijke waarden en persoonlijke ontwikkeling

Mensen staan het meest in hun kracht als ze kunnen zijn wie ze zijn. Centrum voor Mindfulness Nederland (CVM) stimuleert een samenleving waarin menselijke waarden en persoonlijke ontwikkeling een hoofdrol spelen. Wij gaan voor een mindfulle en compassievolle samenleving. Dit doen wij door het verspreiden van mindfulness, ACT en zelfcompassie.

Mindfulness de basis: MBSR

De 8-weekse mindfulness basistraining MBSR vermindert stress en helpt je bij verandering en uitdagingen. Het zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren en gemakkelijker kunt accepteren wat er op je afkomt. √Čn MBSR mindfulness training kan je een ervaring bieden die je leven voorgoed verandert. Je kunt door de training misschien wel de innerlijke rust en vrijheid ervaren waarnaar je als mens op zoek bent.

Mindfulness als jouw manier van leven

Het ervaren van die rust en vrijheid kan voor jou een uitermate betekenisvol moment zijn. Een moment waarop je mindfulness als een manier van leven gaat beschouwen. Mindfulness wordt dan een methode van zelfontdekking en -ontwikkeling. Een in jezelf afdalen om je innerlijke zelf te ontdekken en je te ontwikkelen als een wijs persoon die in vrede en harmonie leeft. Met jezelf en de wereld om je heen. Dat is de tweeledige belofte van mindfulness training en mindfulness beoefening. Leren omgaan met de moeilijke dingen in het leven en jezelf ontwikkelen tot een mens die zijn kwaliteiten inzet om bij te dragen aan een betere wereld. Zo kan mindfulness een manier van leven worden en kan het bijdragen aan een grandioze verandering in je eigen leven en dat van anderen.

Onze missie

Dat is wat het Centrum voor Mindfulness Nederland voor ogen heeft. Bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling, wijsheid en geluk van velen door het verspreiden van mindfulness en medemenselijkheid. Bekijk onze website om te ontdekken of mindfulness iets voor je is en hoe je mindfulness in je leven kunt integreren.