De maatschappelijke crisis die zich deze maand ontwikkelt rond het coronavirus vraagt om een respons van ons allemaal. Als je mindfulness¬trainer bent dan voel je je, zeker als je dit als zzp’er doet, wellicht teruggeworpen op jezelf.

Dat hoeft niet! De mindfulnesswereld is inmiddels een grote community en er zijn talloze manieren van verbinden. Gelukkig is er online veel mogelijk.

Centrum voor Mindfulness heeft activiteiten opgezet voor deze gemeenschap sinds het begin van de crisis. Allereerst naar mediterenden, bijvoorbeeld met onze dagelijkse meditatie­sessies.

Maar ook naar trainers. Uit onze gesprekken met trainers hebben we in korte tijd veel informatie binnen gekregen over thema’s die nu in de trainerswereld spelen.

Deze informatie hebben we samengevat in een webpagina met pdf “Mindfulness juist nu!”. Om het veld richting te geven. Maar vooral om de Nederlandse trainerscommunity te ondersteunen. Omdat je er niet alleen voor staat.

Hierin beschrijven we de – op onze ervaring gebaseerde – mogelijkheden om op verantwoorde manier binnen de huidige omstandigheden je werk voort te zetten met de achtweekse training en andere vormen van mindfulness.

Wil je meer weten?

Ga naar “Mindfulness juist nu!”