Van 7 t/m 11 mei kun je gratis de internationale online summit volgen “Mindfulness & Compassion at Work”. Wibo Koole, directeur en medeoprichter van Centrum voor Mindfulness, is één van de sprekers tijdens deze vijfdaagse.

Wibo Koole is al meer dan 10 jaar enthousiast over mindfulness en compassie in organisaties. Na zijn eerste kennismaking met mindfulness en compassie raakte hij meer en meer overtuigt van de positieve effecten op mensen, teams en organisaties. Vervolgens onderzocht en ontwikkelde hij trainingen en opleidingen en schreef hij boeken op het gebied van mindfulness op het werk en mindful leiderschap.

Mindfulness en compassie nemen zowel in Nederland als internationaal een grote vlucht in het bedrijfsleven. Organisaties integreren mindfulness en compassie in hun bedrijfscultuur en zorgen hiermee voor betere samenwerking en focus, meer creativiteit en veerkracht alsook een verhoogd gevoel van welbevinden van medewerkers.

Gratis online summit

Wil jij meer weten over mindfulness en compassie op het werk? Doe dan 7 t/m 11 mei aanstaande gratis mee met de internationale online summit “Mindfulness & Compassion at Work”.

Gedurende 5 dagen delen 25 Internationale experts hun kennis, ervaring, oefeningen en best practices met mindfulness en compassie in bedrijven. Het programma is een combinatie van praktijk en wetenschappelijke achtergronden.

Wibo Koole houdt op 9 mei 2019 de presentatie “Mindfulness-based Leadership for Resilience”. Andere internationale sprekers zijn onder andere Dr. Daniel Siegel, Rick Hanson, Ph.D en Paul Gilbert.

5 dagen, 5 onderwerpen

Maak kans op 1 van de boeken van Wibo Koole

Wibo Koole is auteur van de boeken Mindful Werken, in 8 stappen je werkdruk de baas en Mindful Leiderschap, voor effectieve teams en organisaties. Ter gelegenheid van de Mindfulness en Compassie at Work summit verloot hij 10 exemplaren van deze boeken.

Wat moet je hiervoor doen?*

Meld je aan voor de gratis summit

Bestel opnames van de summit

Je kunt opnames van de presentaties bestellen via onderstaande link. Wil je kans maken op een boek van Wibo Koole? Laat het ons op dezelfde manier weten als hierboven.*

Bestel opnames

* Je kunt alleen meedoen met de boekenactie als je je via deze link aanmeldt. Na afloop van de summit worden de 10 winnaars bekendgemaakt. Heb je gewonnen? Dan kun je zelf een keuze maken uit de boeken Mindful Werken of Mindful Leiderschap. Er zijn zowel Nederlandstalige als Engelstalige exemplaren beschikbaar. Deze actie is een initiatief van Centrum voor Mindfulness en is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door social media kanalen zoals Facebook en LinkedIn.