Heb je interesse in een (vervolg)training bij het Centrum voor Mindfulness? Misschien wil je dan wel iets meer weten over de trainer van de betreffende mindfulness­training: wie is hij of zij en past deze trainer bij mij? En wat heeft de trainer uit eigen ervaring te vertellen over het onderwerp en de training?

Natuurlijk volgt er na je inschrijving altijd een kennismakingsgesprek met de trainer. Maar je wilt soms ook alvast van te voren een indruk krijgen.

Maak nu kennis met onze trainers door middel van een video!

We beginnen met mindfulness­trainers Marjorie Lumet en Monique Verhulst. Zij vertellen respectievelijk over de trainingen Mindful Zelfcompassie, Mindful Zwangerschap & Ouderschap en Mindful Werken. Meer trainersverhalen volgen!

Marjorie Lumet – Mindful Zwangerschap en Ouderschap

Maak in deze video kennis met mindfulness­trainer Marjorie Lumet. Marjorie geeft o.a. de zwangerschapscursus Mindful Childbirth and Parenting (Mindful Zwangerschap en Ouderschap).

https://www.youtube.com/watch?v=n27BihEmum4&feature=emb_imp_woyt

Lees meer over deze training:

Mindful Zwangerschap en Ouderschap

Monique Verhulst – Mindful Werken

Maak in deze video kennis met mindfulness­trainer Monique Verhulst. Monique geeft o.a. de training Mindful Werken voor medewerkers binnen bedrijven.

https://www.youtube.com/watch?v=yM8NMn6Qg9k&feature=emb_imp_woyt

Lees meer over dit onderwerp:

Mindfulness op het werk