Het is zover: het CVM gaat weer open op locatie en we hoeven je natuurlijk niet te vertellen hoe blij we daarmee zijn. Vanaf 5 juni 2021 zijn er weer groepen op het CVM welkom. Nog met de nodige veiligheidsmaatregelen om ieders gezondheid te waarborgen, maar toch: we komen weer gewoon fysiek bij elkaar.

En ook de activiteiten van CVM Mindful Leven blijven bestaan, zoals de online meditaties in de ochtend en avond. Het abonnement wordt bovendien steeds leuker en interessanter, ook tijdens de komende zomermaanden!

Help het CVM de toekomst in

Graag doe ik een beroep op jullie steun om het CVM te helpen na deze lastige winter van de pandemie. Noodgedwongen stonden veel fysieke activiteiten op een laag pitje en daarmee ook een belangrijke bron van onze inkomsten.

Achter de schermen hebben we – geïnspireerd door jullie deelname aan veel online-activiteiten – niet stil gezeten en zijn we ons aan het voorbereiden op de zomer en het komende seizoen van mindfulnessbeoefening vanaf september. De komende weken zullen we jullie daar stapsgewijs meer over vertellen en we hopen dat je blij verrast zult zijn.

Wil jij onze wensen helpen realiseren?

We hebben op dit moment twee grote wensen: het oprichten van een steunfonds voor deelname aan mindfulness­trainingen én verbreding en verdieping van het aanbod van mindfulness­trainingen.

Bij het eerste moet je denken aan een fonds waarop deelnemers een beroep kunnen doen als ze de kosten van een mindfulness­training niet of maar gedeeltelijk kunnen betalen. Bij het tweede aan nieuwe trainingen (zoals retraites, mindfulness en klimaat), versterking van onze website en een opfrisbeurt ons gebouw (na 10 jaar intensief gebruik).

Zou jij ons willen helpen om deze wensen te realiseren? Doneer dan aan het CVM via een klik op onderstaande button.

Doneer hier

Dank je wel voor je steun

We zijn enorm dankbaar voor de steun die je ons in het afgelopen jaar en in het bijzonder de voorbije winter hebt gegeven.

We richten de blik nu weer vooruit, in de wetenschap dat mindfulness en compassie ons allemaal tot steun zijn, ook als de pandemie luwt, maar we nog steeds met de gevolgen ervan te maken hebben.

We wensen je een prachtige, ontspannen zomer toe!

Namens het hele CVM-team, Wibo Koole, directeur.

CVM | Mindful Leven

Voel je gesteund bij je dagelijkse mindfulnessbeoefening door middel van live meditaties, inspiratie en verdieping.

Een abonnement op een aanbod van activiteiten, waaruit je kunt kiezen wat bij jou past.

Lees meer