Goed nieuws: de komende weken gaat CVM-Online door! De interesse in de gratis groepsmeditaties is zo groot dat we nu ook het trainersteam uitbreiden.

Vanaf 9 april 2020 zullen ook andere bekende Nederlandse mindfulness­trainers als Frits Koster, Erik van den Brink, Joost van den Heuvel Rijnders, Joke Hellemans, Wineke van Aken, Franca Warmenhoven, Maya Schroevers en Mila de Koning live meditaties aanbieden.

Een kort voorstelrondje

In willekeurige volgorde

Frits Koster is mindfulness- en compassietrainer en vipassanaleraar. Daarnaast ontwikkelde hij samen met Erik van den Brink het Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL) programma en de bijbehorende trainersopleiding. Frits is auteur van diverse boeken en begeleidt mindfulness- en compassie-activiteiten in binnen- en buitenland.

Erik van den Brink is mindfulness- en compassietrainer en ontwikkelde samen met Frits Koster het Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL) programma en de bijbehorende trainersopleiding. Erik is auteur van diverse boeken en geeft onderwijs in mindfulness en compassiegerichte methodieken bij opleidingsinstituten in binnen- en buitenland.

Joost van den Heuvel Rijnders is leraar vipassana en boeddhistische psychologie. Hij mediteerde en studeerde drie jaar in Birma en Nepal. Joost begeleidt meditatieactiviteiten en retraites en schreef het boek “Terug naar de markt” over boeddhisme in het dagelijks leven.

Joke Hellemans is mindfulness­trainer en docent, opgeleid aan het Center for Mindfulness (USA), opgericht door Jon Kabat-Zinn. Joke is o.a. verbonden aan het Instituut voor Mindfulness en UvA Minds.

Wineke van Aken is mindfulness­trainer en is, naast dat zij haar eigen praktijk heeft, aangesloten bij het Instituut voor Mindfulness waar zij docent is. Wineke organiseert mindfulness- en yogaretraites en schreef het boek “De Metta Cirkel”.

Franca Warmenhoven is mindfulness­trainer en als docent en programmaontwikkelaar verbonden aan SeeTrue mindfulness. Franca is opgeleid als huisarts en is als arts/onderzoeker verbonden aan de Universiteit Maastricht.

Maya Schroevers is mindfulness­trainer en psycholoog onderzoeker bij UMCG. Daarnaast ontwikkelde zij samen met Joke Fleer de Individuele Mindfulness­training (iMBCT) en bijbehorende trainersopleiding en geeft laatstgenoemde bij CVM.

Mila de Koning is mindfulness- en compassietrainer, supervisor en o.a. als hoofddocent verbonden aan CVM. Mila schreef samen met Marga Gooren het boek “Hart voor de dokter” over zelfcompassie bij artsen.

Nog niet aangemeld?

Ben je nog niet aangemeld voor de dagelijkse meditaties van CVM-Online? Doe dat dan gratis hier:

Ja, ik doe mee!

Enthousiast?

Ben je enthousiast over de groepsmeditaties en de nieuwe trainers? Dit is misschien wel hét moment om vrienden en kennissen uit te nodigen voor CVM-Online door dit artikel te delen met behulp van de buttons onderaan dit artikel!

Misschien ook interessant voor jou

Podcasts

Kun je een avond niet meedoen met de live meditatie? Beluister dan de opname van de sessie (of één van de eerdere meditaties) als podcast op een moment dat het jou uitkomt.

Naar de podcasts

Samen mediteren voor docenten en leerlingen voortgezet onderwijs

De trainers van het CVM .b team verzorgen 2 keer per week, op dinsdag­ochtend en donderdag­middag, een gratis .b (dotbie) mindfulnessoefening via CVM-Online. Omdat je juist in deze tijd, als docent maar ook als leerling, in alle hectiek en ongerustheid wellicht meer behoefte om even los te laten, de aandacht te laten ontspannen en contact te maken met jezelf.

Meld je aan

Tot ziens bij CVM-Online!