Het is bijzonder vreemd om als samenleving zo massaal tot stilstand te zijn gebracht. Bij het CVM willen we in deze ongewone en onzekere tijden zoveel mogelijk mensen ondersteunen door middel van mindfulness en compassie.

Bedankt, mindful Nederland!

We zijn als trainers van het CVM enorm blij met de vliegende start van CVM Online, de dagelijkse online meditaties die we aanbieden. In één week (!) is er een online community van 2500 mensen ontstaan, met dagelijks 500 deelnemers aan de meditatie­sessie.

We willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor het vormen van deze groep, voor alle enthousiaste reacties en het verspreiden van CVM Online op social media.

En: ga daar mee door! Samen bouwen we verder aan de Nederlandse mindfulnessgemeenschap.

Blogs

Laat je inspireren

Dankzij deze enthousiaste mindfulnessgemeenschap voelen wij ons geïnspireerd. En er gebeurt meer in deze bijzondere tijd! We publiceren regelmatig nieuwe blogs over hoe je met de ongewoonheid van deze tijd kunt omgaan, troost kunt vinden of nieuwe energie.

Lees de blogs

Podcasts

Als je de sessie gemist hebt

En, op veler verzoek, publiceren we vanaf nu de meeste meditatie­sessies als podcast. Je kunt hem dan beluisteren op een tijd die jou uitkomt, later op de avond of de volgende dag.

Nu al zijn de meditaties online van: Wibo Koole, Susan Bögels en Marjorie Lumet (Engelstalig). Andere volgen!

Naar de podcasts

Alles bij elkaar

De blogs, podcasts én de vertrouwde mindfulness­oefeningen vind je vanaf nu op een nieuwe plaats op de website, namelijk bij “Over mindfulness” in het hoofdmenu.

Bekijk “Over mindfulness”