Het is bijzonder vreemd om als samenleving zo massaal tot stilstand te zijn gebracht. Bij het CVM willen we in deze ongewone en onzekere tijden zoveel mogelijk mensen ondersteunen door middel van mindfulness en compassie.

Bedankt, mindful Nederland!

We zijn als trainers van het CVM enorm blij met de vliegende start van CVM Online, de dagelijkse online meditaties die we aanbieden. In één week (!) is er een online community van 2500 mensen ontstaan, met dagelijks 500 deelnemers aan de meditatie­sessie.

We willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor het vormen van deze groep, voor alle enthousiaste reacties en het verspreiden van CVM Online op social media.

En: ga daar mee door! Samen bouwen we verder aan de Nederlandse mindfulnessgemeenschap.

Blogs

Laat je inspireren

Dankzij deze enthousiaste mindfulnessgemeenschap voelen wij ons geïnspireerd. En er gebeurt meer in deze bijzondere tijd! We publiceren regelmatig nieuwe blogs over hoe je met de ongewoonheid van deze tijd kunt omgaan, troost kunt vinden of nieuwe energie.

Zoals de blog van Rob Brandsma over zorgzaamheid in de samenleving, Wibo Koole die schrijft over het omgaan met emoties in deze tijd, Margôt van Stee’s praktische tips en Angela Wind die deelt over het geven of volgen van een online mindfulness­training.

Lees de blogs


Podcasts

Als je de sessie gemist hebt

En, op veler verzoek, publiceren we vanaf nu de meeste meditatie­sessies als podcast. Je kunt hem dan beluisteren op een tijd die jou uitkomt, later op de avond of de volgende dag.

Nu al zijn de meditaties online van: Wibo Koole, Rob Brandsma, Susan Bögels, Suzan van der Goes, Margôt van Stee, Marjorie Lumet (Engelstalig) en Henrice Vonck. Andere volgen!

Naar de podcasts


Alles bij elkaar

De blogs, podcasts én de vertrouwde mindfulness­oefeningen vind je vanaf nu op een nieuwe plaats op de website, namelijk bij “Over mindfulness” in het hoofdmenu.

Bekijk “Over mindfulness”