Met een ongekend hoge respons (17%) op de enquête lieten de 3000 deelnemers aan de CVM-Online sessies hun waardering blijken voor de trainers die iedere dag een half uur mindfulnessmeditatie verzorgen: een negen (9)!

De sessies hebben gezorgd voor steun bij de meditatiebeoefening, voor inspiratie en gemeenschapsgevoel. Regelmatig werd ook genoemd dat het vaste dagelijkse halfuur mindfulnessmeditatie mensen hielp structuur te geven aan hun dag in de onzekere coronatijden. De afwisseling van trainers en samen mediteren zijn belangrijke voordelen, evenals het niet hoeven reizen.

Terug op 1 september

Daarom hebben we als CVM besloten na een zomerstop in juli en augustus vanaf 1 september terug te keren met CVM-Online. Terugkeren omdat er zoveel belangstelling en waardering voor is. Een zomerstop omdat we trainers en deelnemers even de ruimte en de rust willen geven om bij te komen van de inspannende maanden tot nu toe met het Covid-19 virus onder ons. En ook bij ons op het Secretariaat en de organisatie hebben we behoefte aan rust en een time-out. We rekenen op jullie begrip daarvoor.

De enquête heeft ons nog veel meer inzicht gegeven. In voorkeur voor de tijd van de sessies, in wensen voor aanvullende thema’s en inspiraties door bijvoorbeeld interviews en blogs. Daar gaan we in en na de zomer over nadenken.

Maar het belangrijkste is: vanaf 1 september is CVM-Online terug!

Dankbaarheid

Terugkijkend op meer dan 100 sessies vanaf 16 maart zijn we enorm dankbaar:

en last but not least:

Tot in september en een gezonde, ontspannen zomer gewenst!

Compassie­training

Vriendelijkheid en mildheid, voor jezelf en anderen, kun je trainen. De compassietraining is ontwikkeld om mindfulness en mildheid te (blijven) oefenen.

Lees meer