Met veel plezier kondigen we aan dat het Centrum voor Mindfulness en Awaris gaan samenwerken aan de transformatie van organisaties met behulp van mindfulness.

Mindsets transformeren en competenties versterken

Als samenleving staan we op een keerpunt, niet alleen door Covid-19. De noodzakelijke aanpassingen doorvoeren vereist dat organisaties nieuwe gewoontes verankeren op het gebied van veerkracht en bewustzijn. Dat betekent gedragsverandering maar vereist ook een andere mindset.

Eén visie, gebundelde kracht

Awaris is een internationale expert op het gebied van systeemverandering, neurowetenschap en leiderschapsontwikkeling, gebaseerd op mindfulness. Het Centrum voor Mindfulness, in het bijzonder het team Mindfulness in Organisaties, is al jarenlang de toonaangevende Nederlandse aanbieder van trainingen in mindful werken en mindful leiderschap. We bundelen nu onze kracht.

Awaris en het CVM delen dezelfde waarden: tegenwoordigheid van geest en compassie. En de overtuiging dat mindfulness kan bijdragen aan het verbeteren van het leven van medewerkers en leiders, van de manier waarop organisaties functioneren en van de impact die organisaties hebben op het ecosysteem om hen heen.

Krachten bundelen lokaal en wereldwijd betekent ook dat we onze klanten de voordelen van blended learning, een effectief leerplatform, en een gebruiksvriendelijke en veelzijdige app kunnen bieden. De basis voor succes is ons vermogen om langdurige relaties aan te gaan met onze klanten.

Lees hier alles over de gedeelde visie van Awaris en CVM-MIO: Mindsets transformeren en competenties versterken voor de uitdagingen van nu.

Uitnodiging webinars

De huidige tijd vraagt om diepgaande transformatie van organisaties. Graag delen we onze ervaringen met de enorme toename van virtueel werken in teams sinds Covid-19. Maar er speelt veel meer. Daarom nodigen we je van harte uit om mee te denken in één of meer webinars:

 • Mindfulness and Resilience in A Changing World
  10 juni 2020 - 09:00 - 10:00u.
 • Building the Mindset for A New Normal
  18 juni 2020 - 15:00 - 16:00u.
 • Mindfulness, Trust and Collective Intelligence in Virtual Teams
  26 juni 2020 - 11:00 - 12:00u.
 • Presence in the World of No Presence
  2 juli 2020 - 15:00 - 16:00u.

Lees hier alles over de webinars en meld je aan: Voorbereiden op de nieuwe organisatierealiteit: mindfulness als basisvaardigheid.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!

Met vriendelijke groet,

Chris Tamdjidi – directeur Awaris
Wibo Koole – directeur CVM
Nienke Heijbroek – programmamanager CVM-MIO