Vanaf september 2021 kun je ook een CVM-Mindfulness­training volgen als je niet in Amsterdam en omgeving woont. De trainers van Centrum voor Mindfulness gaan mindfulness­trainingen verzorgen in heel Nederland. De eerste locaties en trainers zijn bekend en aanmelden kan nu al!

Mindfulness vervult een steeds grotere rol in onze maatschappij. Er zijn steeds meer mensen met stress en burnout klachten, de werkdruk is de afgelopen jaren gegroeid en we hebben de laatste tijd allemaal te maken gehad met veranderingen en nieuwe uitdagingen die een grote impact hadden op ons welzijn.

Heb jij ook last van stress?

Waarschijnlijk herken je dit als je in de zorg werkt of als je de afgelopen tijd veel thuis hebt gewerkt. Of misschien ken je iemand in je omgeving die steeds vaker een kort lontje heeft of slecht slaapt…

Mindfulness­training kan helpen om minder last te hebben van stress, piekeren, onrust en slapeloze nachten. En omdat we bij CVM meer mensen willen helpen, breiden we onze trainingsactiviteiten uit naar locaties verspreid over het hele land.

Uitbreiding trainingslocaties

Vanaf september 2021 kun je daarom – naast de trainingen op de locatie van CVM, die natuurlijk gewoon blijven – ook een CVM-Mindfulness­training volgen in:
Alkmaar, Almere, Arnhem, Breda, Den Haag, Haarlem, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht en Zaandam. En meer plaatsen volgen.

En dat is goed nieuws als je al overwoog een mindfulness­training te volgen, niet in Amsterdam woont en niet goed wist waar je het beste een training kon volgen.

De beste mindfulness­trainers

De CVM-mindfulness­trainers zijn altijd volledig opgeleid en gecertificeerd op het hoogste niveau (VMBN categorie 1) en verzorgen de bewezen effectieve 8-weekse Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR) training.

De door CVM geselecteerde trainers voor de mindfulness­training MBSR hebben daar bovenop een ruime ervaring en bewezen track-record op het gebied van mindfulness en het ondersteunen van een mindfulle samenleving.

Zo weet je altijd dat je de best mogelijke mindfulness­training volgt.

Meer weten?

Lees dan hier verder over de CVM-Mindfulness­trainingen en locaties, of meld je gelijk aan:

Een mindfulness­training volgen

Heb je zelf al een mindfulness­training gevolgd en ken je iemand voor wie een CVM-Mindfulness­training interessant kan zijn, deel dan deze informatie via de buttons onderaan de pagina. Alvast bedankt!