Redacteur/programmamaker

Met ons nieuwe platform CVM Mindful Leven gaat het CVM inspiratie bieden aan mensen die mindfulness beoefenen. We bieden live-online meditatie­sessies en webinars, podcasts en video’s, en blogs over mindfulness en compassie. Achtergrondinterviews, live-events, filosofische gesprekken. En korte cursussen of inspiratiesessies.

Functieomschrijving en werkzaamheden

Als redacteur/programmamaker ga je deze nieuwe stroom van activiteiten vormgeven en organiseren. Je zoekt zelfstandig naar nieuwe thema’s, bereidt interviews en webinars voor. Je weet hoe we verhalen en informatie zo goed mogelijk in beeld en geluid (podcast, video, livestream) kunnen omzetten en bedenkt nieuwe formats voor ons platform. En je stelt er een eer in te zorgen dat ons platform inspireert en verbindt. Samen met ons communicatieteam zorg je dat onze activiteiten gezien en bezocht worden.

Wat ga je doen

Je wordt verantwoordelijk voor de programmering en uitbouw van CVM Mindful Leven. Je kent en zoekt naar mensen die een verhaal te vertellen hebben. Je bent een echte netwerker en je weet mensen te verleiden om een bijdrage te leveren. Vervolgens zorg je voor de productie van content en zorg je er samen met het communicatieteam voor dat deze zichtbaar en bereikbaar is via al onze mediakanalen.

Profiel

Het CVM streeft naar diversiteit in de breedste zin van het woord; onder meer wat betreft gender, leeftijd, culturele bagage en specifieke deskundigheid. Als teamlid breng je de volgende inhoudelijke kennis en ervaring mee:

  • Een relevante, afgeronde, HBO- of WO-opleiding.
  • Je hebt tenminste enkele jaren werkervaring in soortgelijke functie in media of journalistiek.
  • Je bent goed in het bedenken van thema’s en formats, en kunt aansprekende verhaallijnen opzetten.
  • Je brengt bent een echte netwerker en weet mensen aan je te binden.
  • Je bent initiatiefrijk en werkt goed samen met anderen.
  • Je denkt in beeld en geluid en snapt wat nodig is om goede video’s en podcasts te maken.
  • Je kunt produceren en kunt zelf filmen, audio-opnames maken en monteren.
  • Je kunt analyses maken van het effect van onze producties en ingezette kanalen en stelt samen met ons communicatieteam verbeteringen voor.
  • Je kent mindfulness en snapt welke rol het in het leven van mensen kan spelen.

Wat we bieden

Een zelfstandige, creatieve en veelzijdige functie, met heel veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Je maakt deel uit van een klein team waarmee het CVM vol enthousiasme een volgende fase ingaat. We werken snel en flexibel samen, voortdurend evaluerend en lerend. Het gaat om een functie van gemiddeld 8-12 uur per week, met een uurtarief dat past bij je ervaring. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op het gebied van mindfulness, of in je eigen vak.

Solliciteren

We willen graag snel met je aan de slag. Dus als je bij ons team wilt komen werken, stuur dan een video (niet langer dan 1,5 minuut) waarin je ons overtuigt dat wij met jou in zee moeten gaan. Stuur deze video, vergezeld van je curriculum vitae naar: Wibo Koole, directeur CVM, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
Als je eerst nog vragen hebt, kun je met hem bellen: 06 2270 5153.

Stuur je video en cv vóór 7 maart naar ons toe!