Burnout. Het aantal medewerkers en leidinggevenden met psychische klachten als gevolg van werkdruk groeit nog steeds. Met klachten als twijfel aan jezelf, cynisme en mentale en fysieke uitputting. Gelukkig is er een toegankelijke oplossing.

Mindful Zelfcompassie op het werk

Mentaal welzijn, emotionele veerkracht, fysieke gezondheid en persoonlijke relaties verbeteren.

Niet alleen toont steeds meer onderzoek aan dat compassie goed is voor de productiviteit op de werkplek en de tevredenheid in het algemeen, het laat ook zien dat zelfcompassie (innerlijk medeleven voor onszelf) stress en angst vermindert, waardoor mentaal welzijn, emotionele veerkracht, fysieke gezondheid en persoonlijke relaties verbeteren.

Stress en angst verminderen

Zelfcompassie stelt iedereen op de werkplek in staat om energieker en enthousiaster te functioneren, problemen op te lossen en doelen te behalen.

Een recent artikel in Harvard Business Review, "Give Yourself A Break: The Power of Self-Compassion" door Serena Chen, benadrukte de belangrijke rol van mindful zelfcompassie voor werknemers en leiders.

6-daags programma met Christopher Germer en Wibo Koole

Je kunt nu deelnemen aan het interactieve en baanbrekende programma “Mindful Self- Compassion at Work " met Christopher Germer, PhD (mede-ontwikkelaar van het internationaal populaire Mindful Self-Compassion (MSC) -programma) en Wibo Koole, MA (directeur van Centrum voor Mindfulness en een pionier in mindful leiderschap) dat specifiek inspeelt op de behoeften van mensen in het bedrijfsleven, zoals medewerkers, managers en CEO's.

Wibo Koole en Christhopher Germer.

Mindful Self Compassion at Work is speciaal ontwikkeld om elke deelnemer direct te laten ervaren wat zelfcompassie kan betekenen door middel van:

  • Het leren van de kernprincipes en -oefeningen van zelfcompassie.
  • Dynamische oefeningen om deze krachtige hulpbron dagelijks op de werkplek te kunnen toepassen.
  • Geleide meditaties en kleine groepsinteracties om de vaardigheden van zelfcompassie te ontwikkelen en te verdiepen.

Waarom je dit niet wilt missen

  • Je onderzoekt hoe je normaalgesproken reageert wanneer zich problemen voordoen en leer de meest effectieve alternatieven.
  • Je leert praktische vaardigheden om te pauzeren, reflecteren en te relateren met kalmte en zelfvertrouwen, zelfs in de moeilijkste situaties.
  • Je ontwikkelt jezelf, om vandaaruit teams, collega's, medewerkers en klanten te laten groeien.
  • Je werk en werkomgeving worden plezieriger en productiever en je ervaart meer voldoening.
  • Je wordt de sterke en ondersteunende partner voor jezelf zoals je die nu al bent voor anderen en brengt deze energie mee terug in je werkomgeving.

Wil je meer weten over mindful zelfcompassie? Lees het artikel van Christopher Germer “To Recover from Failure, Try Some Self-Compassion”, in Harvard Business Review.

Voor wie

Iedereen is welkom, je hebt geen meditatie-ervaring nodig om te profiteren van de kracht van zelfcompassie en de voordelen op de werkplek.

Datum

24 Februari - 1 maart 2019.

Locatie

1440 Multiversity Campus, California, USA.

De locatie is schitterend gelegen in de sequoiabossen van California, in de omgeving Santa Cruz. San Francisco en Silicon Valley zijn eenvoudig te bereiken. 1440 Multiversity is een mooie omgeving voor persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en om los te komen van de hectiek van alle dag.

Doe mee met dit unieke en baanbrekende 6-daagse programma met Christopher Germer en Wibo Koole!
Meld je aan via de website van 1140 Multiversity:

Meld je aan voor Mindful Zelfcompassie op het werk