Mindfulness­training op het werk: in-company

8 sessies › Data in overleg

Voor organisaties bieden wij de training Mindful Werken aan. Een effectieve manier om met stress en werkdruk te leren omgaan. En het opent de weg naar meer vitaliteit, focus en creativiteit.

link to article Mindfulness­training op het werk: in-company

Je kent het waarschijnlijk wel: je bent aan het werk en wordt ondertussen afgeleid door telefoon, Whatsapp, collega’s, e-mail en social media.
Multitasking, het afwisselen van werkzaamheden, gaat echter ten koste van gefocuste aandacht. Je lijkt effectief bezig te zijn door gelijk dat telefoontje af te handelen, maar in feite gaat iedere onderbreking ten koste van diepe concentratie, tijd en productiviteit.

Zoals Daniel Goleman (leiderschapsexpert en wetenschapsjournalist) zegt: “Focus is een bedreigde diersoort, maar we hebben focus nodig om dingen gedaan te krijgen”.

Meditatie helpt je om sneller je focus terug te brengen als je afgeleid bent. Ook helpt het om stressreacties te verminderen, je wordt kalmer. Dit effect bereik je al bij 10 minuten mediteren per dag.

Daniel Goleman vertelt over focus en mindfulness in deze video:


Op 11 oktober aanstaande spreekt Daniel Goleman tijdens de eerste Europese conferentie over mindfulness in organisaties in Maarssen. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Deze eerste Europese conferentie brengt de nieuwste inzichten, kennis, vaardigheden en inspiratie samen over het belang van mindfulness in professionele en succesvolle organisaties.

Lees meer en meld je aan:

Conferentie Mindfulness in Organisaties

Foto en video via: bigthink.com