Wat ga je leren tijdens deze tweedaagse MasterClass Mindful Werken?

In de tweedaagse nascholing Mindful Werken leer je als mindfulnesstrainer om de MBSR/MBCT-training toe te passen in organisaties. Je leert de mindfulnesstraining te geven in een andere context zoals bij bedrijven, instellingen en overheden. En voor een andere doelgroep, de medewerkers van die organisaties. Het geven van mindfulnesstraining in organisaties is iets (heel) anders en vereist andere vaardigheden dan een training op open inschrijving. Tijdens deze nascholing kom je alles te weten.

In deze masterclass leer je het verschil tussen de context van een mindfulness training op open inschrijving en eentje binnen organisaties. Je leert de theorie over de rol van veerkracht in organisaties, het job demands/resources model (JD-R). Praktisch gezien leer je de training Mindful Werken te geven aan de hand van de Trainershandleiding Mindful Werken, zoals ontwikkeld door Wibo Koole. Ook leer je hoe je je diensten kunt vermarkten en hoe je opdrachten verwerft.

De MasterClass Mindful Werken is gericht op vergroting van zowel kennis (kennen) als vaardigheden (kunnen). Na afloop van dit programma:

Voor wie is deze tweedaagse MasterClass Mindful Werken?

De Masterclass is voor mindfulnesstrainers die hun vaardigheden willen verbreden naar de doelgroep van medewerkers in organisaties. Deze nascholing is geaccrediteerd voor 15 punten door het Mindfulness Register. Met deze 15 punten heb je als mindfulnesstrainer in één keer aan je jaarlijkse nascholingsverplichting voldaan.

Ook is deze nascholing tevens geschikt voor professionals die veel met mindfulness (willen) werken in organisaties, zoals coaches, teamleiders, therapeuten, psychologen en docenten.

Wat kost de tweedaagse MasterClass Mindful Werken? 

Met de MasterClass Mindful Werken verbreedt je je mogelijkheden als mindfulnesstrainer. Deze MasterClass kost 950. De handleiding en het artikel worden je toegezonden. Voor de aan te schaffen boeken betaal je ongeveer 35 in de (online) boekhandel. Als zzp-er kun je de studiekosten aftrekken van de belasting. Met gebruik van je STAP-budget is deze interessante MasterClass kosteloos. Je kunt het STAP-budget aanvragen bij het UWV. Schrijf je vóór maandag 3 juli om 10:00 in als je je STAP-budget wilt inzetten voor deze MasterClass.

Wat is het programma van de MasterClass Mindful Werken?

Het programma van deze nascholing voor mindfulnesstrainers omvat twee lesdagen van 10:00 tot 18:00. Het tweedaagse programma is een mix van kennisoverdracht, interactieve lesvormen en het leren geven van specifieke Mindful Werken-oefeningen. Je doorloopt in twee dagen het hele Mindful Werken trainingsprogramma.

Docent

De MasterClass Mindful Werken wordt gegeven door Wibo Koole, de Nederlandse expert op het gebied van mindfulnesstrainingen in organisaties. Hij schreef er twee boeken over, die je tijdens de MasterClass gaat gebruiken. Wibo heeft veel ervaring als organisatieadviseur en laat je van die ervaring profiteren bij het leren trainen van mindfulness in een werkomgeving.

Lesmateriaal

De Trainershandleiding en het artikel worden je toegezonden voor aanvang van de MasterClass.

Groepsgrootte

Een groep op locatie bestaat uit maximaal 20 deelnemers.

Certificaat

Na afronding van deze tweedaagse nascholing krijg je op basis van aanwezigheid en actieve deelname een certificaat van Centrum voor Mindfulness waarmee je je cv kunt verrijken.

Op welke locatie vindt de MasterClass Mindful Werken plaats?

Het CVM heeft vier opleidingslocaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Hilversum. De MasterClass Mindful Werken voor mindfulnesstrainers wordt gegeven op onze locatie Recht Boomssloot 7 in Amsterdam (nabij de Nieuwmarkt). De locatie is op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Metrostation Nieuwmarkt bevindt zich op steenworp afstand.

Schrijf je in

Of stel een vraag over deze MasterClass