Juist nu

Hectiek, ongerustheid en terughoudend zijn met sociale contacten. Allemaal ervaren we dat het coronavirus ons raakt, zowel fysiek als mentaal.

Zou het dan niet fijn zijn toch samen te kunnen mediteren, ook nu je misschien niet naar een mindfulness-meditatieavond in een groep kunt of wilt?

En juist nu heb je in alle hectiek en ongerustheid wellicht meer behoefte om even los te laten, de aandacht te laten ontspannen en contact te maken met jezelf.

Samen mediteren kan dan misschien niet fysiek, maar online kunnen we elkaar heel goed steunen in het mediteren.

Wat gaan we doen?

LIVE begeleide mindfulnessmeditaties, de ene keer met een korte inleiding, de andere keer met een korte inspirerende talk of een gedicht. Steeds 20 minuten mediteren.

Samen mediteren

Daarom hebben de CVM-Mindfulness­trainers het initiatief genomen om je de komende vier weken elke avond een ONLINE MINDFULNESS sessie aan te bieden: CVM ONLINE.

Hoe het werkt

Dagelijks

Elke dag een CVM ONLINE meditatie­sessie via ZOOM.

Tijd

Elke dag (7 dagen in de week) van 19.30-20.00 uur.

Hoe doe ik mee?

Op dit moment staan de begeleide meditaties van CVM-Online in de pauzestand, maar je kunt je wel opgeven voor toekomstige sessies. Je krijgt dan tijdig bericht van ons.

Voor wie

Iedereen kan meedoen! Jong en oud, ziek en niet ziek, waar je je op het moment ook maar bevindt, met of zonder meditatie-ervaring.

Startdata

Nieuwe data volgen binnenkort.
Aanmelden kan zodra startdata bekend is.