Juist nu

Hectiek, ongerustheid en terughoudend zijn met sociale contacten. Allemaal ervaren we dat het coronavirus ons raakt, zowel fysiek als mentaal.

Zou het dan niet fijn zijn toch samen te kunnen mediteren, ook nu je misschien niet naar een mindfulness-meditatieavond in een groep kunt of wilt?

En juist nu heb je in alle hectiek en ongerustheid wellicht meer behoefte om even los te laten, de aandacht te laten ontspannen en contact te maken met jezelf.

Samen mediteren kan dan misschien niet fysiek, maar online kunnen we elkaar heel goed steunen in het mediteren.

Wat gaan we doen?

LIVE begeleide mindfulnessmeditaties, de ene keer met een korte inleiding, de andere keer met een korte inspirerende talk of een gedicht. Steeds 20 minuten mediteren.

Samen mediteren

Daarom hebben de CVM-Mindfulness­trainers het initiatief genomen om je de komende vier weken elke avond een ONLINE MINDFULNESS sessie aan te bieden: CVM ONLINE.

Hoe het werkt

Dagelijks

Vanaf maandag 16 maart: elke dag een CVM ONLINE meditatie­sessie via ZOOM.

Tijd

Elke dag (7 dagen in de week) van 19.30-20.00 uur.

Hoe doe ik mee?

Je kunt heel eenvoudig meedoen door je hieronder op te geven voor CVM Online. Je ontvangt dan elke avond een half uur van te voren een herinneringsmail met link naar de sessie in je mailbox.

Via deze link kom je op de website of in de (gratis) app van ZOOM. Dit kan vanaf je telefoon, tablet of computer. Je ziet en hoort de trainer en kunt de andere deelnemers zien. Zo mediteer je samen!

Probeer het vast even uit door naar de ZOOM-website te gaan. Ken je Zoom nog niet? Het werkt vergelijkbaar met Skype, Facetime, Whatsapp-bellen en Microsoft-Teams.

Voor wie

Iedereen kan meedoen! Jong en oud, ziek en niet ziek, waar je je op het moment ook maar bevindt, met of zonder meditatie-ervaring.

Kosten

Geen. De CVM-trainers bieden je dit gratis aan.

Startdata

Lijst van startdata voor de training Mediteren met CVM-Online