Envelope Facebook Globe Logo Groove info circle Instagram Logo iTunes LinkedIn Mail Vergrootglas Logo Spotify times Twitter WhatsApp Logo Youtube

Inhoud van de meditatieavond

Het helpt om thuis weer mijn eigen kussen op te zoeken in de week daarna.

Heb je behoefte om mindful de week uit en het weekend in te stappen? Om de stress van de week achter je te laten? Om je meditatiepraktijk op te frissen of simpelweg weer even te mediteren in een groep? De meditatieavonden van het Centrum voor Mindfulness zijn er voor!

Samen oefenen en uitwisselen

De meditatieavonden zijn er om met regelmaat in een groep te blijven oefenen. Hierbij komt ook de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven aan de orde. Het vertrouwde concept dus en zodoende onderhoudend en verdiepend.

Het heeft voor mij een vaste plek gekregen: vrijdagavond de stilte opzoeken. Echt tijd nemen om bij mezelf te komen.

Onder begeleiding oefenen

De meditatieavonden worden gegeven door verschillende mindfulness­trainers. Wie welke avond verzorgt, wordt per toerbeurt bepaald; de data en trainers zie je op deze pagina. Door op de trainer te klikken kun je meer lezen over de trainers.

Programma

De meditatieavond drijft een wig tussen de drukke werkweek en het weekend. Daarna kan ik echt de ruis van de week achter me laten.

Tijdens de avond worden diverse meditaties aangeboden, waaronder een zitmeditatie. Meestal vormt ook een lichaamsgerichte meditatie (lichaamsverkenning, yoga of loopmeditatie) onderdeel van de avond.

Er is altijd even tijd om – naar behoefte – ervaringen met mindfulness in je dagelijks leven uit te wisselen, de inzichten én de obstakels. En natuurlijk is er volop ruimte voor rust, stilte, contemplatie en inkeer.

Voor wie

Voor iedereen die de mindfulnesstraining heeft gedaan of die regelmatig mediteert.

Startdata