Mindfulnesstrainingen

Een mindfulness training volgen

8 sessies › Startdatum: 14 juni

Mindfulnesstraining vergroot het vermogen om met de aandacht meer aanwezig te zijn in het hier en nu en je volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren.

Wat is mindfulness

Alles over mindfulness

Mindfulness betekent simpelweg: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’.

Mindfulness training English Spoken

8 sessions › Start: 17th of May

Mindfulness training is an effective way to control stress and improve your quality of life. We learn to become aware of the mind’s tendency ...

Mindfulness Training Intensive

4 dagen › Startdatum: 24 november

Mindfulness Training Intensive: de kernoefeningen in vier dagen. Verrijk je leven met meer mindfulness, plezier en veerkracht.

Vervolgtrainingen mindfulness

Kalmte en concentratie

4 sessies > Start: 7 november

Ontwikkel meer kalmte en concentratie en verdiep je meditatievaardigheden. Je stabiliteit van aandacht en je lichaamsbewustzijn groeien.

Thematische Mindfulnesstrainingen

Mindfulness en somberheid

8 sessies > Start: 3 september

Voor iedereen die bij veel dingen een sombere stemming ervaart maar niet echt depressief is. In deze training leer je daarmee omgaan.

Mindfulness en angst

9 sessies > Start: 9 oktober

Een mindfulnesstraining voor iedereen die last heeft van angstgevoelens en/of paniekaanvallen en daar in het dagelijks leven door belemmerd voelt.

Mindfulness voor ouders

8 sessies > Start: 17 september

Hoe blijf je in je drukke leven als ouder goed voor jezelf zorgen? Dicht bij jezelf en dicht bij je kind. Een training met een gelijkgestemde groep

Workshops voor iedereen

Meditatieavonden

Wekelijks > Elke vrijdagavond

Gun jezelf regelmatig een meditatieavond. Ervaar de stimulans van het samen mindfulness oefenen. En doe inspiratie op voor iedere dag mindfulness. Open voor iedereen.