Wat ga je leren tijdens Mindfulness Premium?

Tijdens Mindfulness Premium verblijf je twee dagen op een rustgevende locatie en dompel je jezelf onder in het MBSR-basisprogramma. MBSR of Mindfulness Based Stress Reduction is een wetenschappelijk bewezen effectief programma van acht weken. Het doel is om jouw mentale en fysieke gezondheid te verbeteren door het verminderen van stress, angst, depressie en andere negatieve emoties. Door mindfulness te beoefenen word je je beter bewust van je gedachten en gevoelens. Dit zorgt voor meer emotionele stabiliteit, een verhoogde concentratie en verbeterde relaties.

Door de intense beleving van Mindfulness Premium is de verbinding tussen de deelnemers en de trainer maximaal. Dit zorgt ervoor dat je in korte tijd maximaal effectief leert omgaan met stress, veranderingen en uitdagingen. De theorie van mindfulness wordt tijdens deze twee dagen helder uitgelegd en direct in praktijk gebracht met waardevolle mindfulness oefeningen.

Tijdens deze Mindfulness Premium training, die 2 dagen duurt, maak je kennis met de volgende thema’s:

Door Mindfulness Premium leer je vaardigheden die je goed kunt gebruiken op je werk én in je dagelijks leven. Je werkt met name aan de competentie zelfmanagement:

Voor wie is Mindfulness Premium?

Heb je last van werkstress en word je hierdoor belemmerd in je werk of carrière? Heb je moeite om te gaan met veranderingen en onzekerheid? Vind je het lastig om je aan te passen aan nieuwe situaties? Wil je in een weekend je stressmanagement naar een hoger plan tillen? Volg dan de tweedaagse training Mindfulness Premium bij Centrum voor Mindfulness.

Deze training is volledig gratis te volgen met het STAP-budget. Schrijf je vóór in als je deze training gratis wilt volgen.

Wat kost Mindfulness Premium?

De investering in Mindfulness Premium bedraagt 995, waarvan er 850 vergoed kan worden vanuit het STAP-budget. Schrijf je vóór in als je deze training gratis wilt volgen.

Je kunt voor Mindfulness Premium ook een (gedeeltelijke) vergoeding ontvangen via je zorgverzekeraar. Deze vergoeding kan oplopen tot 350. Het is ook mogelijk om een (gedeeltelijke) vergoeding via je werkgever te ontvangen. Er zijn steeds meer werkgevers die de kosten van de training voor hun rekening nemen, bijvoorbeeld via een persoonlijk opleidingsbudget. Wanneer je werkgever betaalt, rekenen wij een werkgeverstarief van 995 exclusief btw.

Wat is het programma van Mindfulness Premium?

Mindfulness Premium is een unieke, intense mindfulness ervaring. Tijdens deze training doorloop je in twee dagen het volledige wetenschappelijk bewezen MBSR mindfulness programma voor stressreductie. Je verblijft samen met een kleine groep van enthousiaste deelnemers op een rustgevende, bosrijke omgeving en wordt begeleid door een VMBN of VVM gecertificeerde trainer. De trainer bespreekt de theorie achter mindfulness en leert je aan de hand van oefeningen deze theorie in de praktijk te brengen.

Mindfulness Premium heeft de focus op het verbeteren van zelfmanagement. Na het afronden van deze training kun je effectief omgaan met (werk)stress, verandering en onzekerheid.

Trainer

Tijdens Mindfulness Premium word je begeleid door een VMBN- of VVM-gecertificeerde trainer. Om de veiligheid en intimiteit van jouw groep te waarborgen, werk je de gehele training met één vaste trainer.

Groepsgrootte

Een Mindfulness Premium training bestaat uit maximaal 14 deelnemers.

Studiemateriaal

Tijdens Mindfulness Premium maak je gebruik van het Werkboek Mindfulnesstraining van Harrie Kolsteeg, een boek vol praktische tips en inspiratie. Dit boek zit inbegrepen in het cursusgeld, je betaalt hier dus niks extra’s voor. Je krijgt het boek van je trainer bij aankomst.

Certificaat

Na afronding van de cursus krijg je op basis van aanwezigheid en actieve deelname een certificaat van Centrum voor Mindfulness waarmee je je cv kunt verrijken.

Op welke locatie kun je Mindfulness Premium volgen?

Mindfulness Premium vindt plaats in het conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder óf Hotel- en conferentiecentrum Woudschoten in Zeist. Beide locaties liggen in een rustgevende en bosrijke omgeving. Op de locatie lunch, dineer en ontbijt je samen met de andere deelnemers; voor de overnachting heb je een privé-kamer tot je beschikking.


Agenda Mindfulness Premium