Een vitaal bedrijf met gezonde en gelukkige medewerkers

Als leidinggevende of HR-manager speel je een belangrijke rol bij de mentale gezondheid van jouw werknemers. Dit is niet altijd gemakkelijk. Hoe signaleer je de onderliggende oorzaak van een probleem? En hoe implementeer je de juiste oplossing? MindfulnessFabriek neemt deze zorgen weg met het Mentaal Vitaal Plan. 

Ons Mentaal Vitaal Plan werkt flexibel en simpel. Wij creëren een online-portal waarin zowel werkgever als werknemer kan inloggen. In deze online-omgeving, speciaal ingericht voor jouw bedrijf, kunnen werknemers gebruik maken van onze dienstverlening. Op basis van een vooraf vastgesteld bedrag selecteren zij trainingen en coachingssessies op het gebied van stresspreventie, stressherkenning, leefstijl- en relatiecoaching. Via geanonimiseerde rapportages heeft de verantwoordelijke afdeling bovendien zicht op de voortgang. 

Het Mentaal Vitaal Plan werkt preventief, door te focussen op stressreductie en een gezonde leefstijl. Zo voorkom je nare situaties als burn-out en depressie en werk je aan een sterke toekomst. Werknemers die mentaal fit zijn, zijn immers van onschatbare waarde. Zij zijn betrokken, productiever en meer winstgevend voor jouw organisatie. En wie wil er nu niet werken voor een organisatie die het welzijn van de werknemer vooropstelt?

Wat gebeurt er als je mensen niet mentaal vitaal en flexibel zijn?

Stress, burn-out, uitputting, futloosheid, prikkelbaarheid, niet voor elkaar openstaan, lage productie en een hoog ziekteverzuim. Het zijn zo maar wat problemen waar je als manager of eigenaar van een organisatie of bedrijf tegenaan kunt lopen. Het doet wat met de sfeer als je mensen niet mentaal fit zijn. En het kost je veel geld, zeker als medewerkers voor langere tijd uitvallen. Het gaat al gauw om tienduizenden euro’s. Voorkomen is beter dan genezen.

Integreer het Mentaal Vitaal Plan nu in je organisatie

Met het Mentaal Vitaal Plan hebben wij een flexibel en eenvoudig te hanteren model ontwikkeld waarbij jouw bedrijf of organisatie volledig ontzorgd wordt op het gebied van mentale vitaliteit. Voor mentaal gezondere werknemers die meer WerkGeluk ervaren en daardoor tot een hogere productiviteit komen en graag bij jouw organisatie (blijven) werken. En dat laatste is met de huidige krapte op de arbeidsmarkt zeer welkom. Dus integreer Mentaal vitaal nu in je organisatie of bedrijf. Download eventueel ons e-book mindfulness training voor een kennismaking.

Neem contact op met Harrie

Harrie komt namens Centrum voor Mindfulness in veel bedrijven. Hij luistert, kijkt met je mee in je organisatie en denkt mee over concrete oplossingen. Stress verlichten en WerkGeluk vergroten is vaak maatwerk. Wil je een specifieke workshop of training incompany organiseren? Bespreek het met Harrie.

"*" geeft vereiste velden aan