Suzan van der Goes

Ik werk als zelfstandig coach en mindfulness en zelfcompassietrainer, met een achtergrond in het bedrijfsleven. Mijn focus ligt op mensen in beweging krijgen, mensen helpen zich te ontwikkelen. Bewuster te worden, op eigen kracht te vertrouwen en in balans te zijn.

In 2009 ben ik zelf in aanraking gekomen met Mindfulness en heb ik een post HBO opleiding voor Mindfulness trainer gevolgd. Met deze keuze heb ik weer rust en balans en vooral ook weer plezier gevonden in mezelf en in mijn werk.

Naast de mindfulness­trainingen heb ik mijn kennis verdiept met mindful parenting (mindfulness voor ouders) en (zelf)compassieopleidingen. Door deze aanvullende opleidingen heb ik meer compassie, wijsheid en vriendelijkheid voor mezelf en de mensen om me heen ontwikkeld. Dit zorgt voor meer plezier en liefde in mijn leven.

Mindfulness en zelfcompassie hebben mij veel gebracht. Mindfulness heeft mij geleerd om automatische stressreacties te herkennen en gedachtepatronen te ontdek-ken. Door dit bewustzijn kan ik keuzes maken en stress beantwoorden in plaats van alleen te reageren. Zo ervaar ik meer vrijheid en rust!

  • Onze trainingen

    Wij bieden een breed scala aan trainingen en opleidingen. En het platform Mindful Leven voor dagelijkse inspiratie.

  • Meer over ons

    Lees hier over onze missie om mindfulness de samenleving in te brengen.

  • Ontmoet ons team

    Maak kennis met iedereen die een bijdrage levert aan het werk van het CVM: ons organisatieteam, onze docenten en trainers, onze bloggers en programmamakers.