Rosamund Oliver is een internationale trainer en heeft de Deep Listening Training ontwikkeld in Nederland, Engeland, Ierland, Duitsland en Spanje. Nadat ze opgeleid was tot UKCP psychotherapeut en supervisor, heeft ze meer dan 10 jaar lang met cliënten en ouderen in de psychiatrische zorg gewerkt. Verder heeft ze lesgegeven in het reduceren van stress aan hospice verpleegkundigen, een meditatieproject in gevangenissen opgezet en holistische zorg geïntroduceerd bij verschillende mensen.

Ze heeft met huisartsen gewerkt terwijl ze de Deep Listening Training aanbood bij de VU in Amsterdam. Meer dan 40 jaar lang heeft ze Boeddhistisch meditatie en compassie methodes gestudeerd en beoefend met verschillende leraren en leert ook nu nog altijd bij. Ze is in het bijzonder geïnteresseerd in het toepassen van contemplatieve beoefening in gewone dagelijks activiteiten, zoals luisteren.

  • Onze trainingen

    Wij bieden een breed scala aan trainingen en opleidingen. En het platform Mindful Leven voor dagelijkse inspiratie.

  • Meer over ons

    Lees hier over onze missie om mindfulness de samenleving in te brengen.

  • Ontmoet ons team

    Maak kennis met iedereen die een bijdrage levert aan het werk van het CVM: ons organisatieteam, onze docenten en trainers, onze bloggers en programmamakers.