Mabeth Ciurans

Het inspireert mij mensen in beweging te brengen en samen ‘op onderzoek te gaan’ hoe zij actief kunnen bijdragen aan hun eigen welzijn en (weer) bewust te zijn van wat er in en om hen heen gebeurt.

Mijn eigen training in verschillende vormen van meditatie startte in 1999. Mindfulness speelde al lange tijd een belangrijke rol en tijdens het doorlopen van de mindfulness­training, vond ik uiteindelijk de toepasbaarheid van meditatie in het dagelijks leven. Eerdere methoden vielen hiermee op hun plek. Mindfulness heeft me geleerd milder te zijn voor mijzelf én anderen en om te gaan met de onvermijdelijke uitdagingen en stress van het leven. Hierdoor lukt het me meer vanuit rust te handelen en bewuste(re) keuzes te maken. De beoefening van Mindfulness heeft mijn leven enorm verrijkt en dat gun ik ieder mens.

Ik werk met trainingsgroepen van 4 tot 12 deelnemers. Een kennismakingsgesprek gaat vooraf aan de training. Mijn werkwijze is betrokken, praktisch, rustig en toch ook enthousiast waarbij een accepterende houding en het scheppen van een veilige sfeer belangrijk is voor me. Naast de mindfulness­training geef ik trainingen in (zelf)compassie, workshops en vervolgbijeenkomsten. In organisaties geef ik tevens de training 'Mindful Werken'.

Zeer regelmatig neem ik deel aan stilteretraites en volg ik trainingen in (mindfulness) meditatie, (zelf)compassie en Taoïstische tai chi interne kunsten voor gezondheid.

Naast mindfulness­trainer ben ik werkzaam als trainer teambuilding waar ik muziek-instrumenten en mindfulness gebruik als middel voor verbinding en communicatie. Daarnaast ben ik ruim 18 jaar geaccrediteerd tai chi instructeur op vrijwillige basis bij een internationale non-profit organisatie.

  • Onze trainingen

    Wij bieden een breed scala aan trainingen en opleidingen. En het platform Mindful Leven voor dagelijkse inspiratie.

  • Meer over ons

    Lees hier over onze missie om mindfulness de samenleving in te brengen.

  • Ontmoet ons team

    Maak kennis met iedereen die een bijdrage levert aan het werk van het CVM: ons organisatieteam, onze docenten en trainers, onze bloggers en programmamakers.