‘“Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain.”’—Vivian Greene

Mijn naam is Angela Wind (1976) en woon in Amsterdam. Op het Centrum voor Mindfulness bied ik de 8-weekse MBSR mindfulness­training. Daarnaast ben ik er werkzaam als programmamanager.

Het trainen van aandacht zie ik als een belangrijke vaardigheid om te kunnen navigeren in onze prikkelrijke informatiemaatschappij.

Mijn lessen kenmerken zich door openheid en lichtheid. Van deelnemers krijg ik terug dat ze zich op hun gemak voelen en zich daardoor makkelijker open durven stellen.

Na mijn Marketing- en Communicatieopleiding ben ik gaan werken in het boekenvak. Ik had plezier in het werk maar liep -vooral bij stress- tegen patronen aan, die klachten veroorzaakte. Zo kwam de mindfulness­training op mijn pad.

Na het doen van de training merkte ik dat het me zoveel meer bood dan verlichting van stressklachten alleen, het zorgde voor meer kwaliteit van leven.

Ik was onder de indruk en wilde dit graag aan anderen overbrengen. Ik liet me omscholen tot trainer en bleef me ontwikkelen, o.a. door het volgen van trainingen en retraites. Ik heb mijn pad gevonden.

Mindfulness helpt me nog elke dag keuzes te maken. Ik snap mijzelf beter, sta opener, in het leven en ik merk dat ik me meer verbonden voel met anderen.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Zo wandel ik graag en vertoef graag in mijn volkstuin. Daarnaast geniet ik van muziek (zingen, drummen en dansen).