‘Mindfulness helpt me er steeds weer aan te herinneren mijn leven te léven in plaats van te verzanden in plannen maken voor de toekomst. Mijn beoefening brengt me een aangename eenvoud en maakt mijn leven tegelijkertijd sprankelender.’

Hoi! Leuk dat je mijn naam hebt aangeklikt. Mijn naam is Angela Wind, woon in Amsterdam en ben met veel plezier mindfulness­trainer. In 2007 volgde ik aan de Amsterdamse Herengracht mijn eerste mindfulness­training bij Rob Brandsma, een van de latere oprichters van het Centrum voor Mindfulness. Het volgen van de training was een bijzondere ervaring omdat ik voor het eerst echt kennismaakte met mijn automatische patronen die behoorlijk wat invloed hadden op mijn leven.

Door te blijven oefenen met mindfulness kon ik steeds vaker keuzes maken die goed voor mij waren. Daar heb ik nu nog elke dag profijt van. Ik ben me sindsdien steeds meer gaan verdiepen in mindfulness, volgde diverse vervolgtrainingen, retraites, workshops en uiteindelijk de vakopleiding tot mindfulness­trainer.

Naast mijn werk als trainer ben ik ook graag actief op het gebied van communicatie, pr en marketing. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur en ik lees, drum en zing graag. Daarnaast houd van koken en heb sinds kort een volkstuin met een huisje waar ik enorm van geniet.