MasterClasses voor leidinggevenden

Centrum voor Mindfulness biedt gerichte MasterClasses ontworpen voor leidinggevenden in commerciële organisaties. De MasterClasses duren altijd een een halve dag en zorgen voor waardevolle inzichten en vaardigheden op onderwerpen zoals Timemanagement, Stressherkenning en -reductie en Gespreksvoering.

MasterClass Timemanagement

In deze masterclass worden leidinggevenden voorzien van praktische technieken en strategieën om hun tijd en taken effectief te beheren. Door middel van hands-on oefeningen en case studies worden deelnemers uitgedaagd om hun huidige werkgewoonten te evalueren en aan te passen, waardoor ze in staat zijn om hun productiviteit te verhogen en hun professionele verantwoordelijkheden beter te beheren.

MasterClass Stresherkenning en -reductie

Deze MasterClass geeft leidinggevenden niet alleen de tools om stress bij henzelf en hun teamleden te herkennen en te verminderen, maar ook om constructieve gesprekken te voeren die de werkomgeving bevorderen. Door dieper in te gaan op de oorzaken van stress en hoe deze zich manifesteren in het gedrag van medewerkers, worden deelnemers voorzien van praktische strategieën om een ondersteunende en productieve werkcultuur te creëren.

MasterClass Begeleiding en gespreksvoering bij perfectionisme

Deze MasterClass biedt leidinggevenden inzicht in de complexe aard van perfectionisme en hoe dit van invloed kan zijn op het functioneren van individuen in het team. Door effectieve communicatietechnieken te verkennen die specifiek zijn afgestemd op het begeleiden van perfectionistische medewerkers, leren deelnemers hoe ze een balans kunnen vinden tussen het streven naar kwaliteit en het voorkomen van overmatige druk en stress.

Als emoties en gevoelens een rol spelen

Gesprekken met medewerkers en collega’s kunnen soms lastig zijn. Zeker als emoties en gevoelens een rol spelen. Durven je collega’s je wel aan te spreken als ze het moeilijk hebben? Hoe kun je aan ze merken (of zien) dat ze niet lekker in hun vel zitten of ergens mee zitten? Best lastig. Het zou heel waardevol zijn als je in een vroeg stadium zicht hebt op je mensen en bijtijds kunt bijsturen of ingrijpen. Je kunt er als manager of leidinggevende onzeker van worden als je omgeving geen duidelijke signalen geeft. Je hebt wellicht het gevoel dat je hierin tekortschiet. Je ervaart zelf stress en wordt onzeker. Het is van grote waarde om je te verbinden met anderen op een dieper niveau.

Herken stresssignalen en creëer een ‘mindfulle mindset’

Wil je je medewerkers en collega’s laten floreren? Wil je je zorg voor hen op een hoger niveau tillen en gewaardeerd worden om je persoonlijke en doortastende aanpak? Wil je de menselijke factor binnen je bedrijf of organisatie vertegenwoordigen en tegelijkertijd de productie én het WerkGeluk op de werkvloer verhogen? Wil je zelf goed met stress leren omgaan? Leer dan nu alles over stress wat jij als leidinggevende zou moeten weten.

Neem nu contact op met onze collega Harrie Zonneveld

Harrie helpt je met helder te krijgen wat je nodig hebt en adviseert je eventueel een ander traject dan een MasterClass. Vaak ligt achter de initiële hulpvraag een andere behoefte. Deze wordt helder in het gesprek dat je hebt met Harrie.

1. Neem contact op met Harrie
2. Harrie inventariseert waar je tegenaan loopt en adviseert je
3. Je kiest je traject en bepaalt wanneer je start
4. Je start met een MasterClass of een traject gebaseerd op het advies

"*" geeft vereiste velden aan