Mindfulness WorkplaceMT

WorkplaceMT is een wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk bewezen methode in het brengen van mindfulness naar de werkvloer. Met deze training wordt in zes weken de duurzame inzetbaarheid en het welzijn van medewerkers verhoogd. Door de praktische aanpak wordt de productiviteit én de creativiteit in organisaties en bedrijven vergroot. MindfulnessFabriek zet met deze training daarnaast in op verhoging van werkgeluk. De WorkplaceMT is een compacte, bewezen en hoogst effectieve methode om mindfulness specifiek tijdens jouw werkdag toe te passen met alle positieve effecten van dien.

Mindfulness Based Stress Reduction Mindfulnesstraining (MBSR)

MBSR staat voor gestandaardiseerde internationale kwaliteitseisen. Waar ook ter wereld, van Groningen tot New York, iedereen die een MBSR training volgt wordt geschoold in universele kennis en technieken. MindfulnessFabriek zet met deze training in op Vitaliteitsbeleid, in het bijzonder op het versterken van mentale veerkracht. De essentie van onze trainingen is dat er gefundeerde en praktische oefeningen worden aangeleerd die de deelnemers in hun dagelijkse leven (zakelijk en privé́) kunnen toepassen.

Naast onze incompany groepsmogelijkheden, kunnen individuele medewerkers in het hele land (en online) op open inschrijving deelnemen aan een van de groepstrainingen die wij aanbieden op onze locaties. Vanzelfsprekend behoort een individueel traject tevens tot de mogelijkheden.

Mindfulness Workplace MT Incompany

In de aanpak van deze door Oxford Mindfulness Centre ontwikkelde training worden medewerkers en teams in een periode van zes weken getraind in het ontwikkelen van mindfulnessvaardigheden. Je volgt wekelijks een training van één uur, online of op een afgesproken locatie. Iedere week leer je nieuwe technieken om productiviteit, (persoonlijk) leiderschap, welzijn en veerkracht te verbeteren en te versterken. Er worden tools en oefeningen aangereikt die je direct toepast op de werkvloer. Wat kun je verwachten?

 • Een tijdbesparende mindfulness-trainingsoplossing die tastbare resultaten op de werkplek oplevert;
 • Een evidence-based benadering;
 • Gedurende een periode van 6 weken volg je 60 minuten training per week;
 • Een passende combinatie van theorie en ervaringsgericht leren;
 • Je leert te werken met een combinatie van formele mindfulness-oefeningen en informele praktische technieken voor achter je bureau / in jouw werk;
 • De tijdsinvestering voor het thuis oefenen bedraagt 15 minuten* per dag voor de volledige duur van de training;

Mindfulness MBSR Incompany

De MBSR mindfulnesstraining is gericht op het reduceren van stressklachten in de breedste zin van het woord. In acht weken krijg je inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat. Je leert afstand te nemen van je gedachten, emoties te beheersen en te luisteren naar je lichaam. Je krijgt bij MindfulnessFabriek volop handvaten aangereikt om mindfulness in je dagelijks leven te integreren. Zonder zweverigheid, met deskundigheid. Wat kun je verwachten?

 • Deze training is voor organisaties en individuen die werk willen maken van duurzame inzetbaarheid en mentale veerkracht volgens een aanpak die tastbare resultaten oplevert.
 • De benadering is evidence-based op basis van decennialang onderzoek. In onze trainingen zijn de nieuwste onderzoeksresultaten verwerkt.
 • Gedurende een periode van 8 weken volg je 2 uren training per week.
 • De inhoud van de lessen bestaat uit een passende combinatie van theorie en ervaringsgericht leren.
 • Je leert te werken met een combinatie van formele mindfulness-oefeningen en informele praktische technieken om middenin je leven te kunnen staan.
 • De tijdsinvestering voor het thuis oefenen bedraagt 30 minuten* per dag voor de volledige duur van de training.

*Een combinatie van 15 – 45 minuten formele mindfulness oefeningen en informele dagelijkse aandachtsoefeningen

Branded online leeromgeving en app

Wij leveren een leeromgeving waarin alle materialen voor de training beschikbaar zijn. Deze omgeving bevat vragenlijsten zodat we de effecten van de training kunnen meten, oefeningen, video’s, tips en inspiratie. Oefeningen worden ook aangeboden via een app. Je kunt (een stijging van) werkgeluk op deze manier terugzien in de cijfers. En uiteraard ervaren op de werkvloer. Meer plezier, verbondenheid en commitment. Dát is waar wij ons iedere dag opnieuw sterk voor maken.

Wil jij het werkgeluk van je medewerkers vergroten door een Incompany Mindfulness Training?

Laat het ons weten. Er is volop wetenschappelijk bewijs dat onze mindfulness trainingen Workplace MT en MBSR je medewerkers helpen om meer ontspanning te ervaren en meer regie te voeren over hun werkzaamheden. Het geheel draagt bij aan plezier en werkgeluk aan de individuele werknemers en op de werkvloer als geheel. Dat zien we terug in de resultaten van de vragenlijsten die wij afnemen bij onze opdrachtgevers en in de beoordelingen van individuele cliënten. Informeer bij onze accountmanager Harrie Zonneveld wat mindfulness training MBSR, Mindfulness Workplace MT of een aangepaste training mindfulness voor je werknemers of collega’s kan betekenen.

"*" geeft vereiste velden aan