Voor mij is Mindfulness een krachtig middel om stop-momenten in de dag in te bouwen en tot mezelf te komen. Hierdoor handel ik meer vanuit rust en verbondenheid met mezelf. Hier profiteer ik van als moeder, partner, collega en vriendin. Van jongs af aan heb ik de behoefte gehad de stilte op te zoeken. Ik merkte dat je zo contact kunt maken met een meer intuïtief weten in plaats van het altijd actieve denken centraal te stellen. Pas toen ik Mindfulness ging beoefenen heb ik de behoefte aan rust en stilte kunnen integreren in mijn dagelijks leven. Ik heb geen vakantie meer nodig om op te laden.

Na een retraite in 2001 ben ik intensief yoga en meditatie gaan beoefenen. Vipassana-meditatie, mindful yoga, westerse meditatie en de Mindfulness­oefeningen inspireren mij.

Sinds 2005 werk ik als trainer, coach en organisatieadviseur. De afgelopen jaren heb ik vooral binnen de zorg teams gecoacht en verandertrajecten begeleid. Op dit moment werk ik in meerdere sectoren en geef ik mindfulness binnen organisaties en op open inschrijving.

Ik ben sociaal psycholoog en heb daarnaast opleidingen gevolgd tot organisatieadviseur, trainer en coach. In 2010 ben ik opgeleid tot mindfulness­trainer. Ik volg regelmatig retraites en cursussen om mijn opmerkzaamheid verder te verdiepen.

Bewust aanwezig zijn is voor mij een verrijking van mijn leven. Ik vind het geweldig om anderen te faciliteren om meer balans en rust in zichzelf te vinden.

Meer info op: aandachtsoefening.nl