CVM Algemeen

Centrum voor Mindfulness Nederland
Hoofdkantoor
’s-Gravelandseweg 65
1217 EJ Hilversum

Heb je vragen over mindfulness en mindfulness training, of over vergoedingen of andere praktische zaken, mail dan met Mitja, Janneke en Jasper. Indien nodig kun je ze ook bellen.

Servicedesk
info@cvm.nl

CVM Pers en publieksinformatie

Het Centrum voor Mindfulness Nederland is een expertisecentrum voor mindfulness. Wij voorzien journalisten, pers en (landelijke) media graag van de laatste wetenschappelijke inzichten en actuele informatie.

Harrie Kolsteeg
PR & persvoorlichting
media@cvm.nl

CVM STAP-budget

Je vindt veel informatie over het STAP-budget in het menu. Staat je vraag er niet bij bel dan rechtstreeks met onze STAP-lijn. Op werkdagen bereikbaar van 12 tot 14 uur. Je kunt ons ook mailen.

STAP-lijn
088 20 32 640
info@cvm.nl

CVM Zakelijk

Centrum voor Mindfulness voert in het hele land mindfulness training en workshops uit. De officiële MBSR training of een training of workshop op maat. Neem contact op met Harrie.

Harrie Zonneveld
Accountmanager
zakelijk@cvm.nl

CVM Vacatures

Centrum voor Mindfulness is op dit moment op zoek naar mindfulness trainers, VMBN categorie 1 of VVM, in heel Nederland. Interesse? Neem contact op met Pim.

Pim Appelo
HR & relatiebeheer
vacature@cvm.nl

CVM Financiële administratie

Heb je vragen over een factuur of is er een ander topic waarover je onze financiële administratie wilt spreken? Stuur je bericht dan naar Ruben.

Ruben Kolsteeg
financieel@cvm.nl