Envelope Facebook Globe Logo Groove info circle Instagram Logo iTunes LinkedIn Vergrootglas Logo Spotify times Twitter Logo Youtube

Adres

Het Centrum voor Mindfulness (CVM) is gevestigd op mooie locatie in het prachtige hart van Amsterdam, ongeveer 100 meter achter het Koninklijk Paleis op de Dam.
Ons adres is: Raadhuisstraat 15, 1016 DB Amsterdam.

Route

Per openbaar vervoer

Van buiten Amsterdam kun je het beste naar station Amsterdam Centraal reizen, per trein, bus of metro. Het CVM bevindt zich op 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Je kunt ook vanaf Amsterdam Centraal nog iets verder reizen met het openbaar vervoer (lijn 1, 2 en 5 of regiobussen) en dan uitstappen op de halte Dam/Raadhuisstraat. Vervolgens loop je in enkele minuten naar het CVM.

Als je in Amsterdam of directe omgeving woont (Noord, Zuid, Zuidoost, Amstelveen) kun je ook naar metrohalte Rokin (metrolijn 52) reizen vanaf metrohalte/station Amsterdam Zuid of metrohalte Amsterdam Noord. Vanaf metrohalte Rokin is het 10 minuten lopen naar het CVM.

Je kunt je route plannen via OV9292.

Per auto

In het centrum van Amsterdam zijn verschillende parkeergarages: Q-park Nieuwendijk (Nieuwezijds Voorburgwal), Q-park Bijenkorf (Damrak) en P1 Parking Amsterdam Centrum (Prins Hendrikkade). Je kunt ze hier vinden en je route opzoeken. Vanaf deze locaties is het tien minuten lopen.

Met regelmaat is het mogelijk om een parkeerplaats vinden voor onze hoofdingang. Vanaf 9:00 uur in de ochtend wordt het parkeerverbod voor de spits aan de straat opgeheven en kun je redelijk makkelijk een betaalde (!) plaats voor de deur vinden.

Ingang en toegankelijkheid

Het gebouw Raadhuisstraat 15, waar het CVM zit, heeft een centrale ingang samen met andere bedrijven. Links in het portiek vind je onze deurbel. Als je aanbelt, doen wij open en neem je de lift naar de 7e etage. Uit de lift zie je de ingang van het CVM direct aan je linkerhand.

Toegankelijkheid

Het CVM is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers, maar heeft helaas geen aangepast toilet (onze excuses hiervoor!)

Overnachten in Amsterdam

Als je voor een meerdaagse training of opleiding in Amsterdam wilt overnachten, zijn er heel veel mogelijkheden in de buurt. Wij adviseren je de websites van de reguliere aanbieders te bezoeken. Een overzicht:

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Ons telefoonnummer is: 020 320 6711.

Bedrijfsgegevens

Het CVM heeft de volgende bedrijfsgegevens:

Centrum voor Mindfulness
Raadhuisstraat 15,
1016 DB Amsterdam.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 52854647.
Ons btw-nummer is: NL850631646B01.