Adres

Het Centrum voor Mindfulness (CVM) is gevestigd op een goed bereikbare locatie in hartje Amsterdam, ongeveer 100 meter achter het Koninklijk Paleis op de Dam.
Ons adres is: Raadhuisstraat 15, 1016 DB Amsterdam.

Ingang

Het gebouw Raadhuisstraat 15, waar het CVM zit, heeft een centrale ingang samen met andere bedrijven. Links in het portiek vind je onze deurbel. Als je aanbelt, doen wij open en neem je de lift naar de 7e etage. Uit de lift zie je de ingang van het CVM direct aan je linkerhand.

Toegankelijkheid

Het CVM is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers, maar heeft helaas geen aangepast toilet (onze excuses hiervoor!)

Andere locaties

Voor een aantal grote (internationale) trainingen of opleidingen gebruiken we soms andere locaties dan het CVM in Amsterdam. De informatie over die locaties vind je dan op de webpagina van de betreffende training of opleiding en wordt je ook per email toegestuurd na je aanmelding.

Route

Van buiten Amsterdam kun je naar Amsterdam Centraal Station of Station Amsterdam Zuid reizen per bus of trein. Van daar kun je dan doorreizen naar ons adres. Als je in Amsterdam of directe omgeving woont (Noord, Zuid, Zuidoost, Amstelveen) kun je daarnaast ook direct naar metrohalte Rokin reizen.

Lopend

Het CVM bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station. Je doet er maximaal 15 minuten over. Volg de routebeschrijving via de kaart hierboven of op je smartphone.

Per openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station heb je verschillende manieren op bij ons te arriveren: per fiets, tram of bus, en met de taxi.

  • Per fiets: bij de fietsenstallingen op Amsterdam Centraal kun je een fiets huren en binnen een kleine 10 minuten naar het CVM fietsen.
  • Per tram of bus: reis verder vanaf Amsterdam Centraal met de tram of bus: de tramlijnen 1, 2 en 5 of regiobussen. Je stapt uit op de halte Dam/Raadhuisstraat. Vervolgens loop je in enkele minuten naar het CVM.
  • Per metro: je kunt ook naar metrohalte Rokin (metrolijn 52) reizen. Vanaf de metrohalte Rokin is het 10 minuten lopen naar het CVM.
  • Met de taxi: loop naar de taxistandplaats aan de achterzijde van het Centraal Station (waterkant, havenzijde) en neem daar een taxi.

Vanaf Station Amsterdam Zuid heb je ook weer verschillende mogelijkheden:

  • Per fiets: bij de fietsenstalling op Amsterdam Zuid kun je een fiets huren en in 20 minuten naar het CVM fietsen.
  • Per metro: naar metrohalte Rokin (metrolijn 52) reizen. Vanaf metrohalte Rokin is het 10 minuten lopen naar het CVM.
  • Per taxi: loop naar de taxistandplaats bij het station en neem daar een taxi.

Je kunt altijd je route plannen via OV9292.

Per auto

In het centrum van Amsterdam zijn verschillende parkeergarages: Q-park Nieuwendijk (Nieuwezijds Voorburgwal), Q-park Bijenkorf (Damrak) en P1 Parking Amsterdam Centrum (Prins Hendrikkade). Je kunt ze hier vinden en je route opzoeken. Vanaf deze locaties is het tien minuten lopen.

Buiten de ringweg om Amsterdam zijn ook een aantal parkeergarages met goedkopere tarieven.

Met regelmaat is het mogelijk om een parkeerplaats vinden voor onze hoofdingang. Vanaf 9:00 uur in de ochtend wordt het parkeerverbod voor de spits aan de straat opgeheven en kun je redelijk makkelijk een betaalde (!) plaats voor de deur vinden.

Overnachten in Amsterdam

Als je voor een meerdaagse training of opleiding in Amsterdam wilt overnachten, zijn er heel veel mogelijkheden in de buurt. Wij adviseren je de websites van de reguliere aanbieders te bezoeken. Een overzicht:

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Ons telefoonnummer is: (06) 1123 3535, wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00-13:00 uur.

Kijk eventueel ook hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen.

Bedrijfsgegevens

Het CVM heeft de volgende bedrijfsgegevens:

Centrum voor Mindfulness Nederland
Raadhuisstraat 15,
1016 DB Amsterdam.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 77719662.
Ons btw-nummer is: NL861107718B01.