Als je werkt, ervaar je druk. Soms is dat gezonde stress om een klus te klaren. Maar vaak is het: hoge werkdruk, overwerken, nergens genoeg tijd of rust voor hebben. Dan wordt werken onplezierig en een kwestie van stug doorgaan. Gelukkig kan iedereen leren (nog) beter om te gaan met die werkdruk.

De oplossing: leren om soepel en met aandacht te schakelen tussen actie en reflectie. Dat is mindfulness. Je voelt je er meer ontspannen door, veerkrachtiger en minder opgejaagd. En dat merkt je: je hebt meer overzicht, werkt effectiever samen en bent een stuk creatiever. In dit boek leert Wibo Koole je in acht weken mindfulness te gebruiken om je werkende leven aangenamer te maken. Hij laat zien hoe je met eenvoudige oefeningen los kunt komen van de dagelijkse stress en frustratie, en met een heldere geest uw werk effectiever kunt aanpakken. Zo word jij je werk de baas in plaats van andersom!

Over de auteur

WIBO KOOLE is management- consultant en mindfulness­trainer. Hij heeft een lange ervaring als manager en directeur >bij organisaties als de Consumentenbond en Stichting Natuur en Milieu. Als consultant richt hij zich op strategie, innovatie en veranderingsmanagement. Hij kent vele sectoren van binnenuit. Koole is een van de oprichters van het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam, waar hij mindfulness­trainingen voor managers geeft.

Bestellen

Het boek beleeft inmiddels zijn 11e druk (meer dan 5000 explaren in totaal) en is te koop in de boekhandel of via